Film Ndandani Tattoo Bernapas Pelindung 10m

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Film Tattoo Aftercare

Bernapas, Waterproof, Fleksibel

Katrangan Produk

1. Permeabilitas Udara sing Apik, Nyegah Infeksi Salib Saka Bakteri.

2.24 jam Kanggo Nambah Penyerapan Oksigen, Cepet Mbentuk Film Pelindung.

3. Lindhungi Lumahing Tato, Nyegah Bakteri Eksternal Mlebu Luka Tattoo.

4. Cara Laminasi Gampang, Produke 3 Lapisan, Geser Lapisan Pertama lan Sijine

5. Lapisan Kapindho ing Lumahing Kulit, Banjur Nyuwek Lapisan Ndhuwur Ok.

6. Umume Gunakake 3 Dina, Kalis Water.

Film protèktif fleksibel, ambegan lan Waterproof digunakake kanggo nglindhungi tato lan mbantu ngobati bebas repot kanthi njaga rereget lan kuman.

Nyuda Infeksi - Iki nyebabake kulit ambegan kanthi alami lan ngetokake banyu, hawa lan kringet. Pengurangan kudis, Kurang risiko infeksi utawa faktor eksternal liyane sing bakal ngrusak tato.

Dispos - Isolasi bakteri saka njaba kanthi efektif. Patch iki minimalake kerusakan ing kulit lan ngalangi bakteri eksternal saka tato.

Breathability apik - stiker ndandani tato ngidini oksigen ngetik lan nguap kelembapan, njaga warna tato.

Wide Use - Bandage iki kanggo ngobati tato bisa nglindhungi tato anyar saka gesekan, nyegah bakteri eksternal saka mlebu tatu ing tato.

Jaminan Kepuasan Pelanggan 100%: Yen sampeyan ora wareg karo produk, sampeyan bakal menehi sampeyan pengembalian dana 90 dina utawa jaminan pangowahan.

Pitunjuk:

Wektu panggunaan yaiku sawise pungkasan tato, lan bisa dipotong kanthi sewenang-wenang miturut ukuran pola. Disaranake supaya papat sisih stiker sing wis diatasi kudu luwih saka 1 cm saka bagean tato kanggo nglindhungi sisih tato sing luwih apik.

Pos pertama: Sawise ngresiki tatu sawise tato, pasang stiker pelindung nganti 2-3 jam, bukak lan usap cairan jaringan getih kanggo ngresiki tatu.

Pos kapindho: Sawise kiriman pisanan dicopot, bersihake tatu lan pasang maneh pos kapindho udakara telung dina, nanging ora luwih saka seminggu.

Cathetan:

Yen sampeyan nemoni kahanan ing ngisor iki, mandheg panggunaan pelindung postingan nomer loro, yen ora nggunakake kondusif.

1. lesi kulit cukup gedhe. Sawise kiriman pisanan diresiki, cairan jaringan getih terus-terusan metu.

2. Kulit katon abang lan gatel ing sekitar stiker pelindung, nuduhake manawa kulit pelanggan alergi marang bahan tambal pelindung.

3. Cara syuting iku gampang banget. Produk kasebut ana 3 lapisan, lapisan pertama dicuwil, lapisan kaping loro dipasang ing permukaan kulit, lan pungkasane lapisan ndhuwur bisa dikupas.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan