30mm Gradien grip Tattoo Cartridge sing bisa disetel

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Bobot net: 64.5g Bobot reged: 134.5g

Ukuran: 80.5mm * 30mm

Pengepakan: kothak cekelan + 3 batang gantung stainless steel (85-90-95mm)

Werna: biru-biru ireng-biru ireng

Paramèter:

1. Bahan: paduan aluminium

2. Proses: Ukiran presisi terpadu CNC

3. Ukuran pin kertu: Standar Cheyenne

4. Struktur: Bal waja internal kanggo nyetel struktur jarum

5. Werna: gradien warna loro

Kauntungan:

1. Kerajinan ukiran CNC, krasa tangan alus, kelas dhuwur;

Pipa baja kenthel 2,304, tahan lama lan tahan abrasi, mesin kunci ora bakal goyang;

3. Tampilan busana, warna alus lan warna sing sugih;

4. Bal waja sing ana ing grade dhuwur ing awak utama, nyetel jarum kanthi cetha, lan swarane asri;

5. Desain tampilan ergonomis, kringet lan ora lunyu, ora kesel sawise nggunakake jangka panjang;

6. Cocog kanggo sebagian besar jarum terintegrasi ing pasar;

Bali (yen ditrapake)

Kita nampa bali produk. Pelanggan duwe hak ndhaptar bali sajrone 14 dina sawise nampa produk.

Supaya bisa entuk bali, barang sampeyan kudu ora digunakake lan ing kahanan sing padha kaya sing sampeyan tampa. Sampeyan uga kudu ana ing bungkus asli. Kanggo ngrampungake bali, kita butuh kuitansi utawa bukti tuku.

Pelanggan mung bakal dikenani biaya paling sepisan kanggo biaya pengiriman (iki kalebu pengembalian); Ora dikenani biaya restocking kanggo konsumen kanggo ngasilake produk.

Pengembalian dana (yen ditrapake)

Sawise bali ditampa lan diperiksa, wakil sales bakal enggal ngubungi sampeyan. Kita uga bakal menehi informasi babagan persetujuan utawa penolakan mbalekake sampeyan. Yen sampeyan wis disetujoni, pembayaran maneh bakal diproses. Perlu sawetara wektu sadurunge pengembalian dana dikirim kanthi resmi. Ana asring sawetara wektu proses sadurunge pengembalian dana dikirim. Hubungi wakil sales kanggo rincian babagan mbalekaken.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan