Babagan Kita

MOLONG TATTOO SUPPLY CO., LTDdidegaké ing taun 2009, pabrikan peralatan tato profesional ing China, nawakake peralatan lan perlengkapan tato profesional kanthi lengkap. Jarum Tato, Cartridge Tato, Mesin Tato, Kit Tato, Tinta Tato, Genggeman Sekali Pakai, Tips Pakai, Pasokan Daya, Perlengkapan Medis, Perlengkapan Studio Tato, Persediaan tindikan, Pasokan Rias lan sapanunggalane.

Tujuan utama yaiku nawakake pelanggan kanthi cepet, layanan sing ramah lan profesional lan produk bermutu, kanggo nggawe hubungan jangka panjang karo para pelanggan adhedhasar kualitas produk kanthi rega pabrik sing kompetitif.

thr (3)
thr (1)

Kita nindakake layanan sing sampurna lan produk sing paling apik. Saka pamula tato nganti seniman Profesional, produke narik kawigaten. Sugeng komentar lan saran saka para pelanggan sing dihargai. Kita bakal terus nambah produk lan layanan.

Kita ngladeni Amerika Serikat, Kanada, Eropa, Asia, Amerika Selatan, Australia, Selandia Baru, negara Timur Tengah, Afrika Selatan lan kabeh tujuan liyane kanthi internasional.

Tim kami efisien lan grapyak, hubungi kami kanthi gratis yen sampeyan duwe pitakon.

Sugeng rawuh ing MOLONG TATTOO SUPPLY, perusahaan kita minangka pemasok peralatan tato utama ing China, khusus kanggo macem-macem jinis pasokan tato.

Kita duwe pengalaman kaping pirang-pirang ing pabrik Jarum Tato, Jarum Cartridge Tato, Mesin Tato, Grip, Tips, Power Supply, Saklar Kaki, Kabel Klip, lsp.

Kita nawakake peralatan tato berkualitas tinggi kanthi rega paling larang. Menehi pelanggan ing saindenging jagad pilihan sing paling apik kanggo nikmati produk sing apik.

Perusahaan kami dununge ing Gedung # 2 Bangunan # 9 Distrik Zongtang 1 Yiwu Zhejiang China 322000

Merek dhewe: MO, LBB, WhatsBravo, Flame, HRK, Jarum Tato Topan.

Sugeng rawuh mbahas babagan dadi agen penjualan produk merek kita supaya bisa didol sacara eksklusif ing negara utawa wilayah sampeyan yen wis kepenak. Kita uga bisa nindakake layanan OEM kanggo produk merek para pelanggan.

jyt (1)

Hubungi sampeyan kanggo informasi luwih lengkap yen sampeyan kepengin produk. Ngenteni pitakon sampeyan, kanggo nggawe hubungan bisnis jangka panjang, nggawe bisnis dadi anyar lan munggah.

jyt (2)
trh (5)
trh (3)
trh (1)
trh (2)
trh (6)