Genggeman tato tipis silikon ireng genggeman tato nganggo tips transparan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Genggeman Tato Silikon Ireng Ireng kanthi pucuk sing cetha

Ukuran / pengepakan

16mm 40 pcs / box

19mm 30 pcs / box

25mm 20 pcs / box

30mm 15 pcs / box

Ukuran

3R-5R-7R-9R-11R-13R-15R-18R

5F-7F-9F-11F-13F-15F

3D-5D-7D-9D-11D-14D-18D

Keterangan Produk:

(1). Tabung Pakai Tattoo Anyar Profesional nampilake desain tabung curvy ergonomis, bertekstur, sing ora bakal minger utawa minger ngubengi batang tabung nalika digunakake.

(2) tabung pakai tato kanthi tip anyar, ukuran tip presisi menehi seniman kriya sing alus.

(3). Tabung Pakai Tato Berkualitas Tinggi ngasilake lan dikemas. Saben paket blister disegel dhewe, lan wis disterilake karo gas EO.

(4) .kabeh digawe saka karet medis lan disterilake kanggo digunakake siji

(5) .kita bisa nggawe pesanan khusus, nyakup warna genggeman, nambah kothak logo sampeyan lan liya-liyane.

Disposable Grip - 100% Desain Asli dening MOLONG, genggeman inovatif kanthi desain praktis, kerajinan alus lan tampilan novel, sing populer karo seniman tato ing saindenging jagad. Paket sing Apik: Blister dikemas nganggo mesin penyegel otomatis sing paling canggih, nglereni pojok supaya ora lara karo blister sudhut sing landhep. Pengemasan batin lan njaba berkualitas tinggi kanggo nglindhungi genggeman nalika ngirim. Pasokan akeh: 10 000 PC saben dina kerja, 300 000 pcs saben wulan biasane, lembur bisa entuk luwih akeh yen dibutuhake.

Informasi Perusahaan

Kita minangka produsen profesional pasokan tato. Kita duwe pabrik dhewe, lan staf tim penjualan profesional lan ahli riset & pengembangan. Kita bisa ngasilake mesin tato, genggeman, tips, pasokan listrik, alun-alun sikil, tali klip, jarum tato lan aksesoris tato liyane. Kita pengabdian kanggo nyedhiyakake produk lan layanan berkualitas tinggi. Produk kami diekspor menyang saindenging jagad adhedhasar rega kompetitif, layanan sing apik lan pangiriman cepet. Sampeyan bisa nampa produk kanthi kualitas lan teknologi canggih yen sampeyan milih produk.

Tujuane yaiku nggawe hubungan jangka panjang karo klien. Kanggo nggayuh tujuan iki, kita terus-terusan nyedhiyakake produk anyar lan desain canggih kanggo para klien sing ana. Yen sampeyan kasengsem ing produk apa wae, aja bebas hubungi kami kanggo informasi luwih lengkap. Kita ngarep-arep dadi mitra bisnis sampeyan ing wektu sing cedhak.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan