Kulit Latihan makeup permanen kosong 290 * 195 * 3MM Kulit Praktek Tattoo Silikon Wiwitan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

1. Mbantu pamula kanthi cepet ngunggahake level tato

2. Bahan sintetis, aman, tanpa bahan sing mbebayani

3. Fleksibel, rasane asli

4. Cocog kanggo pamula lan seniman sing duwe pengalaman.

5. Nggawe karya seniman tato luwih gampang.

Jeneng: laku kulit

Bahan: silikon

Ukuran Parkir: 290 * 195 * 3MM

Bobot Kasar: 0,22 kg

Sing Paling Apik Kulit Praktek Tato

Mung sawetara taun kepungkur, seniman tato duwe pilihan sing winates banget nalika nggawe kulit. Umume mayoritas digawe saka karet utawa plastik, ora ana gayane pengalaman urip nyata.

Yen sampeyan pengin nyampurnakake kerajinan, sampeyan bakal luwih angel entuk gambar sing berkualitas ing bahan kasebut.

Saiki seniman duwe katrampilan nggarap kulit praktik tato digawe saka bahan kaya kulit sintetik utawa uga kulit.

Apa sampeyan nyoba nyoba babagan mesin tato anyar, sampeyan pengin ngupayakake nggarap garis, mbayangno, utawa ngisi, bahan iki dadi pilihan kanggo seniman tato.

Kulit praktik tato berkualitas tinggi

Mupangate saka Kulit Praktek Tato

Yen sampeyan duwe akses menyang bahan praktik sing simulasi kulit manungsa kanthi sampurna, sampeyan ora kudu ngasah katrampilan dhewe, kulawarga, utawa kanca.

Materi sing digunakake ing kulit praktik luwih apik nanggepi jarum tato, supaya sampeyan bisa ndeleng persis kaya desain ing kulit manungsa.

Kulit dilebokake ing lengen utawa sikil supaya sampeyan bisa ngrasakake kontur awak nalika latihan.

Lembar kasebut duwe macem-macem ukuran supaya sampeyan bisa latihan ing kabeh permukaan sadurunge dibuwang.

Sawise sampeyan miwiti kerajinan, sampeyan uga bisa nyusun kulit iki lan digantung ing tembok kanggo nggambarake pelanggan anyar babagan katrampilan sampeyan.

Praktek ing loro-lorone sheet iki:


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan