Jarum Piercing Body Catheter Pasokan tindikan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

1) Piercing sing Cepet banget & Gampang

2) Dijamin karo spesifikasi ISO 9001 lan sertifikat CE CE 0197 Eropa, Individu dikemas lan wis disterilake karo gas EO,

3) Disterilake dening Etilena Oksida. Non-beracun non-pyrogenik. Rusak sawise panggunaan siji.

4) 50 pcs ing saben paket.

Tipe Produk: Awak Tato Catheter Jarum tindikan

Bahan: 316 stainless steel steril medis

Ukuran: 14G, 16G, 18G, 20G

Werna: Werna

Packing: 50 pcs / box

Apa spesifikasi jarum tindikan Tato MOLONG?

Bahan: Baja Karat 316L

Werna: Oranye (14g) / Grey (16g) / Green (18G) / Pink (20G)

Paket Kalebu: Jarum Piercing 50PCS

Apa ukuran babagan Jarum Piercing Tattoo MOLONG?

Gauge 14g (Oranye): 2.0mm

16g (Grey) Gauge: 1.6mm

Pengukur 18G (Ijo): 1.2mm

Pengukur 20G (Jambon): 1.0mm

Pengukur 22G (Biru): 0.8mm

Amarga bedane antarane monitor sing beda, gambar bisa uga ora nggambarake warna item sing nyata.

Paket individu kanggo mesthekake tindikan 100% resik lan aman

Jarum kateter nyedhiyakake tindikan sing luwih aman lan profesional

Paket vakum lan jarum sirah nganggo karet kanggo proteksi

Cocog kanggo tindikan kuping, lambe, puting, alis, puser, ilat, irung lan bagean awak liyane

Apa fitur jarum tindikan Tato MOLONG?

1. Super tajem, gampang dioperasikake, Nyuda rasa sakit lan meh ora getihen.

2. Paket individu kanggo mesthekake tindikan 100% resik lan aman.

3. Cocog kanggo tindikan kuping, lambe, puting, alis, puser, ilung, irung lan bagean awak liyane.

4. Jarum kateter nyedhiyakake tindikan sing luwih aman lan profesional. Paket vakum lan jarum sirah nganggo karet kanggo proteksi.

5. Kateter jarum sing Kualitas Tinggi nganggo tabung cilik, dicopot kanggo nggampangake proses tusukan jarum.

6. Sanalika ngidini perhiasan nambah situs puncture catheter sudhut mlengkung, dirancang kanthi cerdas lan kemasan mewah

Kepiye babagan Layanan Tim Tato MOLONG?

Kita setya nyedhiyakake layanan purna jual paling apik. Yen sampeyan duwe pitakon babagan Jarum tindikan Irung Irung, cukup bali kanggo mbalekake utawa ijol-ijolan lengkap


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan