Mbusak 108mm Tips Sterilisasi Kanthi Grip Stop Tips Tato Pakai Panjang Transparan Kanggo Jarum Tato

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tips tato sing luwih dhuwur, tips tato sing steril lan aman. Kualitas lan unggul

Tips Sterilisasi Sekali Pakai Tip Tatos Tips Tato Panjang kanggo jarum tato

Jeneng Produk:

Dispos Mbusak Tip Tatos

Ukuran sing kasedhiya:

** 3R-5R-7R-9R-11R-13R-15R-18R

** 3D-5D-7D-9D-11D-14D-18D

** 4F-5F-7F-9F-11F-13F-15F

** 5M-7M-9M-11M-13M-15M

Nomer Model: ZZ-010

Packing: 50Pc / kothak

MOQ: 10 Kothak

Kualitas: Kelas 1

Jeneng produk: Tips Tato

Bahan: Plastik

Packing: 50 pcs / box, kanthi kemasan blister kanthi individual.

Spesifikasi:

Barang: Transparan Panjang Tip Pakais Kanthi Grip Stop

Bahan: Plastik

Werna: Transparan

Ukuran: 108 * 8mm

Bobot: 150g / Kothak

Paket: 50PCS / Box 100Box / Carton

Kemampuan produksi: 1000 kothak saben dina.

Fitur:

1. 50 potongan pucuk tato sing bisa digunakake

2. Digawe saka plastik kekuatan tinggi, rega awet lan terjangkau

3. Gampang dioperasikake, pancen tenanan

4. Panjang standar profesional

5. Tip tabung tato sing bisa dienggo, aman lan sehat ing awak

6. Cocog kanggo panggunaan profesional utawa panggunaan omah

7. Kelas profesional kanggo nggunakake lan otomatis otomatis

8. Dirancang kanthi tliti, cocog kanggo digunakake

9. Digunakake kanggo jarum liner & shader bunder

10. Bisa digunakake kanthi plastik, nilon utawa genggaman baja tahan karat

Layanan kita

Pre-sale

Panjaluk sampeyan bakal dijawab dening staf sing wis terlatih & berpengalaman sajrone 24 jam.

conto kasedhiya.

Kiriman

Pesenan cilik: Kanthi ekspres, DHL / UPS / Fedex, lsp.

Pesenan gedhe: Liwat segara utawa udhara

Kita bakal milih utawa menehi saran babagan cara paling gampang kanggo sampeyan.

Bayaran

kita nampa T / T, Western Union, Paypal.

Sawise adol

Yen sampeyan duwe pitakonan, kirim email.

FAQ

Q1: Apa aku bisa duwe conto?

A1: Ya! Sampel kasedhiya lan gratis, nanging biaya pengiriman bakal entuk klien.

P2: Apa conto wektu siap?

A2: Biasane 3-7 dina.

P3: Apa aku bisa nyithak logo dhewe ing paket?

A3: Mesthi! Paket khusus lan cetakan OEM kasedhiya.

P4: Apa waktune pangiriman?

A4: Biasane 25-30 dina.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan