Mesin Koil

  • Tattoo Coil Machine 8 wraps for Beginner, suitable for beginners tattoo kit

    Mesin Koil Tato 8 bungkus kanggo Wiwitan, cocok kanggo kit tato pamula

    APLIKASI: Loro-lorone kanggo liner lan shader. Cocog kanggo kabeh jinis genggeman lan jarum Deskripsi: Digawe saka paduan seng, mesin tato panggunaan profesional, bisa mlaku kanthi cepet lan cepet. Kanthi 8 gulungan bungkus lan kinerja sing stabil, bisa digunakake suwene 6 jam tanpa panas. Loro-lorone kanggo liner lan shader. Cocog kanggo kabeh jinis genggeman lan jarum Musim semi dhuwur elastis kanggo Spesifikasi apa sing wis suwe: Jeneng Produk: Konten Paket Mesin Tato: 1 pcs x Bahan Mesin Tato: Seng ...
  • Fast Heat Dissipation Tattoo Coil Machines for Professional Tattoo Supplies Kit

    Mesin Koil Tato Disipasi Panas Cepet kanggo Kit Pasokan Tato Profesional

    ✦ Fungsi kuat: Mesin tato nggunakake kawat tembaga, sing nduweni konduktivitas listrik lan permeabilitas magnetik lan kualitas sing bisa dipercaya. Musim semi digawe saka bahan komposit berkualitas tinggi kanthi elastisitas lan resistensi lemes. 5V wiwitan normal, voltase kerja 7-10v, bouncing stabil, magnetisme kursi mburi kuwat. ✦ Koil dobel: Mesin tato digawe saka bahan paduan aluminium berkualitas tinggi, polesan tangan, apik lan aman. Wangun awak unik banget, lan kualitas ...
  • Professional Copper Tattoo Coil Machine Gun CNC Carved Brass Handmade Tattoo Machines

    Mesin Koil Tato Tembaga Profesional Gun Mesin Ukiran Tangan Kuningan Ukiran Kuningan

    Bingkai tato mesin tato digawe saka kuningan, nglereni elektroda-kabel lan ukiran CNC sing berkualitas. Mesin tato digunakake saka 12 gulungan gaweyan tangan (kawat tembaga impor), performa tinggi kanggo liner lan Shader. Mesin Tattoo Stabil, Cepet Seragam, Garis Gamelan, Gampang Werna, Nyuda Kerusakan Kulit. Cocog kanggo kabeh jinis genggeman tato lan jarum tato. 【KONTAK KOPI Murni】 Mecah manual tembaga murni, perawatan suhu tinggi, pemodelan unik. Tembaga murni ...
  • MO Premium Tattoo Coil Machine for professional Tattoo Artist

    Mesin Koil Tato Premium MO kanggo Artis Tato profesional

    1. Liner & Shader. Gampang ditangani lan dikontrol. Kompatibilitas Wide Bisa nganggo kabeh genggeman standar, tabung, jarum lan pasokan listrik 6-8V nganggo kabel klip. 2. Bingkai Mesin Tato Berkualitas Tinggi digawe dening Baja Karbon kanthi efisiensi paling dhuwur lan induktansi sing kurang, nyebabake stabilitas sing apik. Polesan tangan, perawatan suhu dhuwur. Disipasi panas cepet lan kinerja apik. 3. Coil10 Warps Coil, Dhuwur 32mm.Kawat tembaga anerobik, kabel varnished. 4. Armature bar42mm, wesi Alus Murni. Magn ...