Pakai Tas Pelindung Biru kanggo Kabel Klip Tato 125 pcs Lengan Klip Tato Plastik

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ngadopsi plastik biru medis sing bisa dienggo, sing bisa digunakake kanthi praktis lan sanitasi.

Kantong Pakai kanggo klip klip sing kasedhiya kanggo sampeyan.

Nyuda swara kanthi efektif nalika mesin digunakake.

Nyingkiri alergi lan inflamasi utawa konsekuensi sing ora dikarepake liyane sing disebabake dening tinta tato.

Lengan kabel clip mesin tato 125 pcs bisa digunakake suwene.

Spesifikasi:

Tipe Barang: Lengan Klip Mesin Tato

Bahan Produk: Plastik Medis

Werna: Biru

Ukuran Paket: Kira-kira. 50 * 1140mm

Bobot Paket: Kira-kira 280g

Paket Klebu:

125Pcs / box * Lengan Klip Mesin Tato

✓KEEP GOOD - Lengan kabel klip tato nutupi kabel klip sampeyan lan bakal tetep status apik nalika kerja ing wilayah sing akeh

✓CARA KERJA - Bisa nganggo kabel kabel, nggawe papan cedhak kanggo tinta lan barang liyane supaya ora nyambung menyang kabel

✓KEUNTUNGAN BAHASA - Tutup klip klip tato apik nalika mesin tato bisa digunakake lan duwe cara sing apik kanggo kabel

✓Kemas kalebu - 125 pcs / kothak tas klip klip kualitas apik kanggo tali klip tato sing kasedhiya kanggo sampeyan

✓Janji SIDIDAKSI - Jaminan kepuasan 100%. Ora bakal efek ala sing disebabake dening tinta tato.

Spesifikasi:

Werna: Biru klasik tato

Pengepakan: 125 lengen klambi saben bungkus

Berjangka:

Bahan bobot entheng banget

Tato peralatan sampeyan kanthi apik

Cocog kanggo mbungkus klambi tutup kabel klip sampeyan

Kasedhiya ing kothak kanthi mbukak supaya gampang digunakake

Tutup kabel klip tato ngidini sampeyan ganti saka siji mesin dadi barang liyane

Jaminan Kepuasan:

Kita yakin produk minangka kualitas sing bisa ditawakake kanggo para pelanggan supaya bisa ngasilake asil sing sampurna.

Yen sampeyan ora wareg kanthi nutupi tutup klip tato, cukup bali kanggo mbalekake utawa ngganti.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan