Genggeman kartrid tato silikon sing bisa digunakake bisa digunakake (25 pcs / kothak)

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Bahan: Plastik + Silikon

Werna: 4 warna: ireng, abang, abu-abu, oranye

Umur tanggal produksi: 2020.3-2025.3

Bobot produk: 37.1g (siji, kalebu kemasan)

Konfigurasi kemasan: kemasan blister canggih, kanthi bantal pin lan batang transmisi lan kertu sertifikat sterilisasi

Ukuran kemasan: 109mm * 31mm

Ukuran produk: 81.4mm * 31mm

Jarum bar dawa: 89.5mm

Kauntungan:

1. Struktur sing bisa diatur, gagang bisa nyetel dawa jarum;

2. Tutup gagang silikon alus, rasane enak, ora kesel sawise suwe digunakake;

3. Desain non-slip ergonomis, kringet lan ora lunyu;

4. Pegangan lurus, umume kanggo umume mesin ing pasar, ukuran rod gagang 25.5mm * 7.9mm;

5. Disinfeksi suhu dhuwur wis ditindakake sadurunge ninggalake pabrik, lan gagang duwe kertu desinfeksi, sing resik lan higienis.

1. Kepiye Packing?

- Paket Brand MOLONG Tattoo, Paket Normal, Paket OEM (Quantity Besar) Kasedhiya

2. Kepiye babagan kualitase?

- Kualitas prioritas! Kita duwe inspektur kanggo ngetutake urutan wiwit wiwitan nganti pungkasan. Kita mriksa produk siji-siji sadurunge dikemas lan dikirim kanggo priksa manawa produk sampeyan pesenan lan kondhisi apik.

3. Kepiye regane sampeyan?

- We are Produsen, kita bisa nyedhiyani rega competitive. Kanggo jumlahe, diskon khusus bisa uga kasedhiya kanggo mbantu sampeyan ngembangake pasar kanthi cepet.

4. Kepiye cara njupuk conto?

- Sampel kasedhiya, mesin kanthi biaya tambahan. Aksesoris cilik, kayata genggeman, jarum lsp, gratis. Nanging sampeyan kudu mbayar ongkos ekspres, biasane udakara USD 20-30 kanggo 0,5 kg, tekan 4-8 dina kerja.

5. Suwene wektu pengiriman kapal?

- Kanggo pangiriman ekspres, kayata DHL, UPS, Fedex, TNT lsp, biasane 4-8 dina kerja.

- Kanggo pangiriman laut / segara, biasane butuh 15-60 dina, gumantung karo port tujuan.

6. Apa syarat pembayaran?

- T / T (Transfer Bank), Western Union, Paypal, Alipay lan liya-liyane


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan