Ngalih Kaki & Kabel Klip

  • Stainless steel Tattoo pedals

    Pedal tato stainless steel

    Jeneng produk: pedal stainless steel (gedhe lan cilik) Gedhe: ukuran pedal: 70 * 105 * 25.5mm ukuran kemasan: 120x80x72mm Cilik: ukuran pedal: 60 * 76 * 25.5mm ukuran kemasan: 103x75x62mm Gedhe: Bobot net: 284g Bobot kasar: 311g Cilik: Bobot net: bobot 261g bobot 285g Panjang kabel: 2m Titik adol: 1. Bahan waja tahan karat, bobote cukup, ora karat, tahan agawe lan gampang diresiki; 2. Ana bantalan karet ing pedal ndhuwur lan ngisor, desain non-slip, sikil alus, bisa ...
  • New Square Tattoo Foot Switch

    Ngalih Kaki Tattoo Square Anyar

    Tikar karet anti slip kanthi alur ing sisih ndhuwur kanggo fiksasi sing luwih apik. Colokan telpon nyambung menyang pasokan tato daya. Spesifikasi: Warna: Ireng Bahan: Panjang Acrylic Cord: Kira-kira. 1.5m / 5ft Paket dhaptar: 1 * Packing & Pedal Ngalih Kaki Kaki tato Kanggo luwih aman keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake. INFORMASI PENGIRIMAN 1. Apa sampeyan ngirim ing saindenging jagad? Ya, Kita lagi nyoba nggawa WJX ...
  • Round 360 degree Tattoo Machine Foot switch Foot Pedal

    Mesin Tattoo Babak 360 derajat Kaki ngalih sikil

    Werna: ireng 1. pedal 360 derajat, disambungake karo kabel silikon sing alus, dawane 1,75 meter; 2. Desain non-slip ing sisih ngisor nambah koefisien gesekan karo lantai, lan ora bakal ana maneh masalah gerakan sikil nalika tato; 3. Saklar lintang limang pucuk, gerakan mikro anyar (pencet kanggo mbukak, penet kanggo nutup), trep kanggo high-end lan awet, Nggunakake bahan berkualitas tinggi, penampilan sing apik; 4. Diuji kanthi ketat sadurunge ninggalake pabrik; 5. Sikil sw ...
  • Professional Round Foot Control Tattoo Pedal

    Pedal Tato Kontrol Kaki Babak Profesional

    Pedal sikil tato minangka tombol penting kanggo tato. Nduwe desain switch sensitif sing dhuwur, kanthi sikil sampeyan, dheweke bakal bisa nggawe mesin tato. Bahan paduan, sadhar tenan 360 ° ing sekitar konduktivitas sing cepet, ora ana sudut sing mati. Fitur: Bahan paduan, sadhar tenan 360 ° ing sekitar konduktivitas sing cepet, ora ana pojok sing mati. Ndadekake sikile sampeyan kepenak banget, trep kanggo mindhah, nyuda keselese seniman tato. 65 lembar kawat tembaga murni kanthi alat listrik ...
  • New Skull Premium Quality Tattoo Foot Switch

    Ngalih Tato Kualitas Premium Tengkorak Anyar

    Fungsi: Pedal sikil profesional kanggo sumber daya Jeneng: Tapak sikil Tato kalebu: 1 pc Warna: bakal dikirim kanthi acak Keuntungan Kita Ana luwih saka 10 taun pengalaman produk sing diekspor ing Pasar Eropa AS .Kami Tim Pasokan Tato, sambutan kanggo nampa OEM cilik pesenan. Komunikasi sing apik, Layanan paling apik, Kualitas dijamin kanthi rega dodolan langsung pabrik sing murah! OEM olèh. Pengiriman: 1. PENGIRIMAN DUNYA. 2. Pesenan diproses pas wektune sawise verifikasi pembayaran. 3. We o ...
  • 360-degree Tattoo pedal

    Pedal Tattoo 360 derajat

    Jeneng Barang: Pedal sikil tato Ana 6 jinis pedal sikil tato opsional. Pedal sikil tato cocog karo pasokan listrik lan mesin tato. Gampang dioperasikake lan digunakake, entheng, gampang digawa. Nggawe tato supaya luwih gampang lan gampang. Alat pasokan tato profesional kanggo seniman tato. Fitur: Penampilan lan desain sing apik. Cocog kanggo kabeh jinis pasokan listrik mesin tato. Saklar pedal sikil digunakake kanggo ngontrol saklar mesin tato. Baris sambung cukup suwe kanggo nyambung ...
  • High Quality Tattoo Machine Foot Switch Foot Pedal Controller Power Supply

    Mesin Tato Berkualitas Tinggi Ngalih Kaki Kontrol Pedal Kaki

    Tikar karet anti slip kanthi alur ing sisih ndhuwur kanggo fiksasi sing luwih apik. Plugin phono nyambung menyang pasokan tato daya. Pedal sikil digunakake kanggo ngontrol saklar daya mesin tato. Pedal iki kualitas apik lan nyaman banget. Dhaptar paket: 1 * Pedal Ganti Tato Kaki Layanan Kami 1. Penawaran kutipan 2 jam. 2. Kabeh email bakal dijawab sajrone 24 jam. 3. Ragad conto bakal dibalekake yen pesanan dikonfirmasi. FAQ 1. Kepiye cara njupuk conto kanggo mriksa kualitas produk? ...
  • Square Plastic Tattoo Foot Pedal

    Pedal Kaki Tato Plastik Kothak

    Produk iki gampang digunakake lan bakal cocog kanggo sampeyan. Napa saiki ora nduwe tampilan? Fitur: Lumahing tanpa gundul lan anti-marring, nglindhungi sampeyan lan jubin sampeyan. Ireng kanthi desain persegi sing sederhana, peralatan sing apik kanggo tato. Awet lan gampang digunakake, pilihan sing paling apik kanggo salon kecantikan. Hemat entheng lan jarak, cocog kanggo sampeyan. Cocog kanggo kabeh jinis mesin tato. Spesifikasi: Jinis: Bahan Tapak Kaki Tato: Ukuran Plastik: Kira-kira. 9 * 6 * 2cm / 3.5 * 2.4 * 0.8in (L * W * H) Bobot Barang: Ap ...
  • Five-pointed star 360 round Tattoo Pedal

    Pedhang Tattoo babak 360 bintang pucuk

    Pedal Siklus Ngalih Kaki 360 Bintang Pedal Stainless Steel Kanggo Mesin Tato Spesifikasi Pasokan Daya Tato Pedal Kaki / Kaki Tato iki minangka pedal kaki kualitas profesional sejatine sing bisa digunakake kanthi apik! Iki duwe pedal sikil kanthi anti-selip, basis non-marring. Cocog kanggo kabeh jinis pasokan listrik Mesin Tato. Fitur pedal sikil tato berkualitas tinggi, modis! Pedalisan saklar kanthi kualitas profesional kanthi basis anti-selip, tanpa cacat. Awet, kompak, gampang digawa lan digunakake ...
  • Stainless Steel Foot Switch Tattoo Pedal

    Pedal Tato Ngalih Kaki Stainless Steel

    Kita ndeleng lelang Tali Kaki Tato Desain Bintang 360 ° kanthi kabel 5'ft lan colokan telpon standar 1/4 ". Nduwe basis anti-marring non-skid. Desain sing gampang diakses nyedhiyakake kontrol mesin sing luar biasa. Kita duwe macem-macem pilihan kit lan aksesoris sing bisa dipilih. Info Fitur: Kahanan: Brand New 360 ° Desain Tapak Kaki Pedal Panjang: 5'ft Warna: Perak Standar 1/4 ″ stainless steel-colokan telpon. Basis anti-marid non-skid. Ukuran: 3 ½ ”x 3  ...
  • Weave Tattoo Clip Cord & RCA cord

    Weave Tattoo Clip Cord & kabel RCA

    Kabel klip silikon mesin tato paling anyar & kabel RCA dawane 6 kaki (udakara 180 cm) Kekandelan: udakara 6 mm kualitas alus 100% silikon alus, 22 kawat tembaga AWG Saben titik sambungan dibungkus ing tabung plastik kanggo nyegah rusak Jeneng: Klip Tato Kabel, Kabel RCA Bahan: Silicon / Copper Dianggo: Kanggo mesin tato Warna: Ireng Kuning Biru Biru Ungu Abang FAQ 1. Kepiye Kemasan? - Paket Merek Tato MOLONG, Paket Netral, Paket OEM (Quantity Gedhe) Kasedhiya 2. Kepiye babagan kualitas? - Qu ...
  • DC&RCA connection tattoo power cord

    Kabel daya tato sambungan DC & RCA

    Bobot net: 27g Bobot reged: 38g Ukuran: 2m * 1.8mm Kemasan: kemasan tas opp Warna: telung warna ireng - bunder abang - biru Antarmuka: Antarmuka RCA Kauntungan: 1. Garis pancing super-apik kanthi gaya tetep, kualitas apik lan kualitas hard; 2. Antarmuka tembaga murni, kelas dhuwur, tahan aus; 3. Ukuran universal standar, sampeyan bisa tuku lan nggunakake kapercayan; 4. Silikon antarmuka kenthel, anti-istirahat lan anti-retak; FAQ Q Kepiye babagan wektu pangiriman? Wektu Pengiriman yaiku 3-5 dina ...