Kursi lipat multifungsi bali lengkap kanggo Tato, Perawatan Kesehatan, Pijet, Akupunktur

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kursi Tato Punggung, Kursi Kesehatan Lipat Kursi Pijat Kursi Pijat Kursi Akupunktur Kursi Tato Multifungsi Hijau PU

Jeneng Produk: Kursi Pijet Tattoo Lipat

Bobot reged produk: 13KG

Werna produk: ireng

Bahan produk: kulit PU sing ramah lingkungan, spons kepadatan tinggi, logam dicet

Fungsi produk: dhuwur sing bisa disetel

Papan sing cocog: toko tato / toko pijet / toko kecantikan

Ukuran Paket: 121 * 27 * 53CM

Bobot Paket: 13KG

Fitur Utama:

Kenyamanan paling apik - Sistem Foam Lanjut Kapadhetan Dhuwur ditambah karo kulit sintetis sing alus, tahan minyak lan anti banyu

Portabilitas - entheng lan bisa dilipat

Kasus Nggawa Premium sing Klebu Tali

Kekuwatan, Stabilitas, lan Kinerja sing luwih gedhe - Sistem Kunci Rilis Cepet & Sloting Gratis Slip

Bingkai baja gratis sing padhet lan rame

Serbaguna kanggo ngganti posisi lan jinis awak - nyetel paling dhuwur lan kenyamanan sing dikarepake klien, ijin Kursi sing bisa disetel mbalikke klien supaya bisa mlaku, sikil, utawa torso anterior.

Bandulan Wajah Ultra Lembut sing Luwes, Pad Dada, Istirahat Tangan lan Kursi

Kukuh, Awet, Ringan, lan Nyaman - Kursi Pijet Portable.

- Kulit sing ramah kulit

- spons kanthi kerapatan tinggi

- Kenyamanan bantal sing luwes

- Bantal pasuryan bisa disetel

- Tikar pelindung

Babagan barang iki

Chair Kursi Pijet Kita】 -K kursi pijet punggung bisa dilipat lan portebel kanthi dhuwur sing bisa disetel, sing bisa nampung akeh wong kanthi dhuwure 140-200 cm. Tali sirah, dhukungan dada, lengen tangan lan bantal kabeh bisa diatur kanggo nyedhiyakake pengalaman pijet terapi sing mewah lan nyaman.

【Awet】 -Gawe pigura logam, permukaan dicet bubuk bubuk gloss, tahan minyak minyak PU lan anti banyu, tanpa CFC, gampang diresiki, awet.

【Kenyamanan seat -Kursi ergonomis, bantalan dada lan dhukungan kepala, sandhangan tangan sing pas dhukungan tangan lan piranti nyetel kursi, bisa adaptasi karo awak kabeh pelanggan, supaya pelanggan kepenak lan santai.

【Scene】 -Kuwi kursi pijet lipat ngirit ruangan, biasane digunakake kanggo pijet punggung. Bisa digunakake ing salon kecantikan, omah, gym lan kantor.

Service Layanan purna jual products -A produk kita yaiku penjualan langsung pabrik, jaminan kualitas, toko khusus fokus ing pengalaman pelanggan, kita bakal ngatasi masalah ing wektu, hubungi kita ing wektu sing tepat.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan