Kit Pena Tato berkualitas apik Tanpa Kasus Aluminium TZ-008

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

1) Mesin Pena Tato 1 pcs

2) Power Supply 1 pcs

3) Ngalih Kaki 1 pcs

4) Jarum Cartridge LBB 40 pcs (10 pcs Kanggo Saben) 3rl, 5rl, 5m1,7m1

Ngumpulake Gun

1. Sanitasi tangan sampeyan. Senjata tato kudu ditrapake kanthi ati-ati. Ati-ati sadurunge nangani mesin kasebut. Cuci tangan nganggo sabun antibakteri utawa nganggo sarung tangan lateks.

2. Biasa nganggo senapan. Bingkai kasebut nahan kabeh potongan. Banjur sampeyan duwe rong kumparan elektromagnetik sing nyedhiyakake tenaga kanggo mesin kasebut. Koil kasebut kanthi cepet mindhah bar armature, sing disambungake karo jarum sing dicekal. Pasokan listrik nyambung menyang kumparan elektromagnetik. Kabeh komponen kasebut bisa dicopot utawa diganti yen dibutuhake.

3. Ngumpulake laras. Priksa genggeman bedhil. Ana rong sisih genggeman kanggo tabung lan pucuk bedhil. Setel supaya dawa sing luwih disenengi, lan kencengi loro sekrup ing genggeman. Rata-rata jarum ora kudu ngluwihi pucuk luwih saka 2 mm lan ora kurang saka 1 mm. Yen getih akeh banget, jarum sampeyan dawa banget.

4. Nggawe jarum. Priksa jarum sing sampeyan tampa nganggo kit kasebut. Sampeyan kudu duwe sawetara ukuran jarum. Pasang salah siji jarum kanthi dipasang liwat tabung menyang pucuk. Ati-ati aja ngeculake jarum nalika ngrakit.

5. Aman puting susu. Puting susu, uga dikenal minangka grommet, ngencengi jarum lan genggeman ing pangkal bedhil. Selehake puting ing pin bar armature. Kencengi pucuk jarum ing pucuk.

6. Nyetel jarum. Sawise sampeyan ngrangkep genggeman, sampeyan kudu nyetel dawa jarum sing dicethakaké. Sampeyan bisa nyetel pajanan jarum kanthi nyetel vise tabung. Vise tabung minangka sekrup sing bisa disetel ing antarane armature lan jarum.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan