HELLO II Pena Tato Baterai Lithium

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Bobot net: bunder: 209g bobote: 345g

Ukuran: 153 * 32mm, (31.5-32.5mm kanggo bagean jabat tangan)

Paket: pena tato batre lithium + kabel listrik USB

Werna: ireng-sliver-emas

Struktur: Baterei lithium internal, pena tato terintegrasi, tengah bisa dibukak kanggo ngganti setengah ndhuwur batere lithium;

Ditrapake: 1. Kabel data USB Android 2. Umume jarum terintegrasi ing pasar (ukuran standar Cheyenne) 3. Ora ana sirah pangisi daya ing konfigurasi, sampeyan bisa langsung nggunakake sirah pangisi daya ponsel;

Parameter produk:

1. Kualitas bahan: paduan aluminium;

2. Proses: Ukiran halus terintegrasi CNC;

3. Antarmuka pangisian daya: Antarmuka kabel USB Android;

4. Kapasitas batere: 1800mA;

3. Ngisi daya wektu: ngisi daya cepet, bisa diisi daya sajrone 1,5-2 jam tanpa listrik;

3. Gunakake wektu: Saiki output 2.0A, kanthi voltase 8V normal, bisa terus-terusan luwih saka 7 jam, voltase stabil, lan panggunaan intermiten bisa digunakake udakara 8 jam;

4. Konten tampilan LCD: ngetrapake wektu kerja (ngetang menit) + voltase output rong digit + kapasitas batere;

5. Motor: Motor coreless (revolusi 9V12000);

6. Jarak perjalanan: 0-0.35mm;

7. Voltase wiwitan: kanthi fungsi memori, voltase wiwitan minangka nilai voltase mati pungkasan;

8. Kisaran voltase kerja: 5-12V;

Pandhuan kanggo digunakake:

Piranti kasebut minangka pena tato kanthi batere lithium internal, sing bisa digunakake langsung tanpa pedal lan garis kait. Isine rong bagean: 1. Separo ndhuwur pasokan daya batere lithium 2. Separo ngisor pena tato; sisih tengah bisa dibukak kanggo ngganti setengah ndhuwur batere lithium, Fungsi tartamtu yaiku:

1. Ngaktifake: pencet dawa tombol "O" tengah 5 detik kanggo urip, banjur penet dawa suwene 5 detik kanggo dipateni;

2. Ngaso: Sajrone kerja normal, penet tombol "O" kanggo ngaso, banjur pencet maneh kanggo miwiti maneh;

3. Setel voltase: nyetel sawetara voltase kanthi mencet tombol “+” utawa “-”, lan nyetel 0.5V saben wektu, voltase minimal: 5V, voltase maksimal 12V;

4. Tampilan batere: Ditampilake ing layar LCD, wis kebak nganti 4 sel, lan batere kudu diisi nalika sel pungkasan isih ana;

5. Ngisi daya saben dina: port daya eksternal, gunakake kabel data USB Android kanggo ngisi daya;

6. Garansi batere lithium: garansi setaun, separo ndhuwur batere lithium bisa dituku kanthi kapisah kanggo diganti;

Parameter daya:

1. Input: Piranti kasebut diisi liwat port daya USB, banjur batere lithium disimpen. Batere internal yaiku 3 bungkus, 600mA / sepotong, batere 3,7V;

2. Output: Arus output tetep ing 2A, lan batere lithium ngeculake panyimpenan daya liwat aktivasi tombol saklar, lan menehi tenaga menyang motor internal kanggo miwiti pena tato. Rentang voltase: (5-12V) Pencet tombol "+" utawa "-" kanggo ngalih kisaran voltase, 5V minangka voltase paling endhek, 12V minangka voltase paling dhuwur, lan kisaran penyesuaian yaiku 0,5V saben wektu;


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan