Tips Nganggo Plastik Putih Topan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Didol dening KOTAK 50

Ukuran:

** 3R-5R-7R-9R-11R-13R-15R-18R

** 3D-5D-7D-9D-11D-14D-18D

** 4F-5F-7F-9F-11F-13F-15F-17F

Plastik keras PVC berkualitas tinggi nyegah lentur

Pra-Sterilisasi dening EO Gas

Paket Blister Individu

Kompatibel karo Kabeh Grip tato

Ukuran tip sing tepat

Dawa: 50mm

Katrangan Produk

Tip tato sing bisa digunakake kanggo topan digawe saka plastik kelas medis, aman lan higienis.

Tip sing dirancang kanthi apik ngidini nyisipake jarum sing lancar lan aliran tinta sing apik banget.

Tip semi-transparan kanggo ngenali warna sing luwih gampang.

Blister individu sing dikemas, wis disterilake karo gas EO lan indikator sterilisasi tambahan ana ing njero.

Werna bisa disesuaikan kanthi jumlah tartamtu.

Priksa homepage kanggo produk tato liyane !!!

Kemasan & Pengiriman

Blister individu sing dikemas lan gas EO disterilake.

50 pcs saben kothak, 100 kothak saben karton.

Kanggo eceran, pesenan sampeyan bakal dikirim nganggo kurir ekspres, kayata FedEx, UPS, TNT, DHL lan EMS.

Kanggo Grosir, kita ndhukung transportasi laut lan udara.

Amarga barang kasebut dipengaruhi dening akeh faktor, jumlah tartamtu bakal dilaporake yen pesanan sampeyan dikonfirmasi.

FAQ

P: Apa kaunggulan produk MOLONG TATTOO?

A: Perusahaan kita mesthi duwe prinsip nyedhiyakake klien produk kanthi kualitas dhuwur, rega kompetitif, praktis nggunakake akal lan layanan super jual.

P: Kepiye supaya pesen produk sampeyan?

A: Yen wareg karo produk, wenehake model produk babagan adol. Sales bakal nggawe INVOICE adhedhasar panjaluk pelanggan. Dipriksa lan dibayar dening pelanggan, kita bakal ngatur barang lan menehi informasi babagan nomer pelacak rauh. Biasane pengiriman bakal DHL, UPS, FEDEX lan TNT.

P: Apa layanan OEM / ODM bisa ditampa?

A: Perusahaan kita bisa nindakake layanan OEM / ODM ing mesin, pigmen, jarum, miturut syarat pelanggan. Kita bisa nggawe macem-macem warna, print LOGO, paket seri, lsp.

Adhedhasar macem-macem mode produk, syarat-syarat nindakake OEM / ODM bakal beda. Hubungi kita kanggo rincian liyane.

Rincian utawa katalog luwih lengkap, saiki kirim priksaan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan