Pasokan Daya Tato Iphise

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Rong Mode Kontrol Sumber Daya Digital kanggo mesin Tattoo Pasokan Tato Tengkorak Merah Multifungsi

1. Catu daya duwe tombol wektu, klik kanggo nyetel wiwitan lan mungkasi, penet dawa telung detik nganti nul reresik

2. Kanthi tombol plus lan minus, penet dawa terus nambah lan nyuda voltase.

3. Duwe langkah dawa lan jogging mode dual kanggo ngalih.

4. Papat tombol bisa disetel kanggo ngirit voltase urutan kaping papat.

5. Konversi mode dobel

6. Fungsi memori

7. Fungsi wektu

MOLONG TATTOO SUPPLY minangka pabrikan peralatan tato profesional sing wis pirang-pirang taun kepungkur ing lapangan iki. Kita mung nyedhiyakake produk bermutu kanthi rega sing kompetitif lan nyedhiyakake layanan sawise adol banget. Kita nyedhiyakake pilihan akeh kartrid tato, tabung tato sing bisa digunakake, tips tato, genggeman tato, jarum tato, mesin tato, kit tato, pasokan daya tato, pasokan tindikan lan aksesoris tato. Kita setya nggawe produk bermutu lan menehi jaminan kualitas. Kita terus-terusan ngembangake gaya anyar.

FAQ

1. Apa sing dadi bungkus kasebut?

Kemasan nganggo merek, kemasan Netral, kemasan OEM (Yen luwih akeh jumlah sing dijaluk, dheweke bisa menehi logo ing bungkus, bisa dirembug)

2. Kepiye kualitase?

Kita njamin produk sing bakal dipikolehi lengkap, resik, uga dioperasikake kanthi apik.

Pabrik Inspektur bakal negesake manawa bungkus kasebut wis apik sadurunge dikirim. Kajaba iku, kanggo ngatasi masalah, sampeyan bisa ngubungi MOLONG sawise adol, mesthine sampeyan bakal entuk wangsulan lan solusine.

3. Rega apa sing diduweni?

Regane pabrik. Kita produsen, kita bisa menehi rega sing kompetitif. Khusus kanggo pedagang grosir, diskon khusus kanggo dheweke supaya bisa ngembangake pasar kanthi cepet.

4. Kepiye cara njupuk conto?

Bisa dirembug. Biasane, kita ora menehi conto gratis. Ing sawetara kahanan, klien kudu mbayar kiriman, lan kita ngirim conto genggeman, jarum lan aksesoris. Kanggo calon pelanggan, kita menehi diskon khusus.

5. Suwene wektu pengiriman?

Kanggo ngirim liwat Express kaya DHL, UPS, Fedex, TNT, EMS lsp. Biasane 3-10 dina,

Kanggo dikirim liwat kapal, butuh wektu antara 15 lan 45 dina.

Gumantung saka alasan jumlah pesanan, agen, jarak, lan proses reresik bea cukai, lsp.

6. Kepiye cara pembayaran?

T / T (transfer bank), Western Union, Paypal, pembayaran jaminan Alibaba, Alipay Etc.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan