Mesin Kripik Tatto KingKong 3

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Motor tanpa corak Jerman

Kacepetan Rotasi: 12V 11000rpm

480 torsi gedhe

FREIGHT AIR: Cara paling apik kanggo ngirim pengiriman ukuran medium (luwih saka 100kg) utawa nalika timeline sampeyan ora bisa ngenteni pengiriman laut. Tingkat ongkos pesawat adhedhasar bobot lan volume. Sawetara barang kaya umpluk mbutuhake akeh ruangan nanging entheng banget lan sawetara barang kaya wesi abot banget nanging mung butuh papan sithik. Biaya barang sing nyata bakal dianggep bobot lan volume. Umume, wektu transit ora luwih saka 10 dina kerja lan umume mung 3-5 dina. (Elinga yen pengiriman udara mung dikirim menyang bandara sing paling cedhak. Agen muatan sampeyan isih kudu ngatasi bea cukai lan transportasi darat menyang gudang). Air Waybill (AWB) minangka bukti dokumen babagan kontrak antarane EM lan operator. AWB bakal dikirim nganggo kargo udara lan dadi kuitansi kiriman, bentuk faktur, sertifikat asuransi, lan dokumen sing dibutuhake kanggo ijin bea cukai.

SEA FREIGHT: Cara pengiriman paling efisien lan utama kanggo bisnis impor lan ekspor global. Kita bisa ngatur pangiriman saka pabrik, saka Shanghai paling cedhak, menyang pelabuhan sing paling cedhak, utawa nganti fasilitas sampeyan (ora kalebu tarif lan pajak). Kita bisa ngirim akeh kontainer (FCL) utawa kurang saka jumlah kontainer lengkap (LCL). Tarif kanggo kontainer 40 "mung udakara 50% luwih saka wadhah 20" lan 40Q HQ udakara regane karo wadhah 40 "GP. Maksimum maksimal udakara 20 ton. Wakil penjualan bisa menehi saran babagan tips pengiriman. Contone, yen sampeyan kurang saka 8cmb, kita bakal menehi saran supaya sampeyan mung ngirim LCL. Yen sampeyan luwih saka 15cbm, sampeyan bisa uga mikir tuku luwih akeh kanggo mbukak kontainer amarga cara sing paling murah yaiku ngirim FCL. Bobot / volume minimum sing bisa ditagih kanggo LCL yaiku 1 cbm utawa 1 ton, mula kanggo pesenan kurang saka 100kg, bisa uga menehi saran babagan pengiriman udara utawa malah pengiriman ekspres.

Transportasi liwat segara cukup alon, dadi rencana sing tepat yaiku kunci. Sampeyan saranake supaya pesen supaya luwih dhisik 3 wulan. Contone. Yen sampeyan butuh barang siyap kanggo musim Natal, luwih becik sampeyan pesen ing wulan Agustus utawa malah sadurunge. Sampeyan uga bisa misahake kiriman dadi 2 bagean: persentase cilik liwat udara, istirahat liwat segara.

Mbusak lan njupuk utawa ngirim pesen bisa ditindakake dening pembeli utawa makelar pabean. Sampeyan bakal kepenak ngajokake dokumen entri menyang bea cukai, ngatur pambayaran beya, pajak lan biaya liyane. Gumantung saka negara kasebut, bisa dadi angel; mula saranake nggunakake makelar khusus kanggo pitulung. Kita bakal menehi Bill of Lading, Invoice, Certificate of Origin, lan Packing List. Tindakake mriksa manawa informasi lengkap lan akurat lan kirimake menyang broker pabean sanalika bisa.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan