Kapasitas Gedhe 1800mAh Timing lan Memori Ganti Batere Tato Kanggo pena tato nirkabel

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Baterai Tato Pena

Antarmuka USB Android

Kapasitas Batere: 1800 mAh

Wektu Ngisi Ulang:

1,5-2 Jam

Wektu kerja:

7-8 jam

Fungsi wektu

Fungsi memori

Parameter daya:

1. Input: Piranti kasebut diisi liwat port daya USB, banjur batere lithium disimpen. Batere internal yaiku 3 bungkus, 600mA / sepotong, batere 3,7V;

2. Output: Arus output tetep ing 2A, lan batere lithium ngeculake panyimpenan daya liwat aktivasi tombol saklar, lan menehi tenaga menyang motor internal kanggo miwiti pena tato. Rentang voltase: (5-12V) Pencet tombol "+" utawa "-" kanggo ngalih kisaran voltase, 5V minangka voltase paling endhek, 12V minangka voltase paling dhuwur, lan kisaran penyesuaian yaiku 0,5V saben wektu;

3. Panyimpenan daya: Sampeyan bisa diisi liwat kabel data USB sing cocog. Sampeyan bisa diisi kanthi kebak ing 1,5-2 jam kanthi kahanan ora normal, lan bisa diisi kanthi kebak ing 4 kisi. Bisa digunakake luwih saka 7 jam kanthi kahanan 8V, lan voltase stabil. Nalika kothak listrik pungkasan isih ana, sampeyan kudu diisi daya kanggo njamin panggunaan normal sabanjure;

4. Titik adol: ①. Operasi sederhana, panggunaan trep, siji pena bisa digunakake, ora ana pasokan listrik pancing; ②. Tampilan LCD HD, layar amba, katon ayu; ③. Umure batere sing ditingkatake, wektu kerja paling ora 7 jam, Mesthekake output stabil; ④. Tampilan macem-macem, tampilan langsung jam kerja lan level voltase, intuisi, trep lan praktis; ⑤. Bagéyan salaman ngukir lan ngethok desain non-slip, panggunaan jangka panjang, kringet lan ora lunyu; ⑥. Bisa dituku kanthi kapisah Baterai lithium setengah potong bisa diganti, macem-macem suku cadang, darurat lan tanpa kuwatir; ⑦. Bisa dilengkapi adaptor RCA, nggunakake catu daya, kawat kait lan pedal sikil kanggo operasi, siji stroke bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan; ⑧. Port pin kertu ukurane Cheyenne standar, ditrapake Umume jarum terintegrasi ing pasar; ⑨. LOGO ngukir laser, gratis saka 20 set, separo ngisor gaya bisa disesuaikan kanthi jumlah akeh; ⑩. Output ditambahake, output 2.0A, kanggo njamin kekuwatan, secant lan fogging sing cukup; 11. Pegangan penyesuaian dibangun kanthi bal-balan baja posisi stainless steel kanthi dhuwur, sing bisa diatur kanthi akurat, swarane cetha lan efek panggunaane luwih apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan