Cartridge Jarum Tato LBB kanthi Membran alus

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

1) Cartridge Jarum Ijo Anyar, kartrid tato berkualitas tinggi

2) Kompatibel karo genggeman kartrid ukuran paling gedhe & mesin ing pasar

3) Digawe saka stainless steel medis. Membran keamanan ing njero sistem

4) EO Wis disterilake lan dikemas ing paket blister steril

5) Omah low profile & aliran tinta sing luwih apik & bentuke ing njero

6) Pra-sterilisasi karo gas etilena oksida

7) Spesifikasi kanggo CE, ISO-9002 & EN

Napa tuku barang grosir saka kita?

Stok Grosir Paling Apik

Stok Grosir Grosir Minangka perusahaan grosir sing misuwur ing saindenging jagad, kita nyedhiyakake luwih saka 100 ewu barang dagangan berkualitas tinggi lan produk jeneng merek terkenal, kabeh kanthi rega grosir. NGALAMI layanan profesional lan produk bermutu sing digawe ing China saiki.

Gratis Melu

Ndhaptar mung mbutuhake detik lan gratis, sawise iku sampeyan bakal duwe kranjang blanja anyar kanggo ngisi apa wae sing dikarepake! Sampeyan mung kudu miwiti yaiku alamat email sing valid. Mulai tuku online lan entuk tawaran murah saiki!

Ora Pesenan Minimal

Umume produk ing situs web ora duwe sarat pesenan minimal, mula sampeyan bisa blanja produk ritel kanthi jumlah sing dikarepake! Pedagang grosir bisa blanja kanthi rapi lan nikmati harga grosir! Telusuri macem-macem produk saiki lan delengen dhewe.

Pangiriman Cepet Kanggo Kabeh Stok Grosir

Kita nggunakake DHL, FEDEX, UPS lan EMS kanggo ngirim kabeh paket. Saka Luckybuybox's wareroom menyang tujuan utama ing Amerika Utara, Eropa lan Australia, pengiriman mung butuh 3 nganti 6 dina. Pesen dina iki lan istirahat gampang!

Gampang Dipesan

Sampeyan bisa pesen barang liwat situs web kanthi langsung. Kita nampa PayPal pilihan pambayaran sing aman. Kita uga nampa pambayaran Transfer Bank lan Western Union. Miwiti dina iki! Blanja Online Aman

Keamanan dadi prioritas utama ing Luckybuybox.com. Kita njamin keamanan kabeh data transaksi kanthi nggunakake panyedhiya solusi keamanan canggih, tetep online aman karo kita.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan