Magic 5CM Grip Cover Elastis Adhesive Covers Disposable Tattoo Grip Bandage

Katrangan singkat:


  • :
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Tutup / perban genggeman tato sihir

    Introduksi: COVER GRIP 5.0CM, cocog kanggo ukuran apa wae, genggeman gaya Apa warna sing kasedhiya. nalika pesen, monggo tinggalake warna sing disenengi. Panggunaan sing bisa digunakake, keamanan, kesehatan, lingkungan, kepenak! Operasi iki gampang, gampang digunakake, kabeh bisa ngatasi.

    Materi Kain sing ora ditenun
    Werna Abang, Biru, Ireng, Ijo, Kamuflase
    Lim Lateks utawa Bebas lateks
    Jembar 5cm
    Fitur Fleksibel, entheng
    Panganggone Bisa dibungkus nganggo genggeman tato

    Ukuran: 2,5 cm (0,5 inci), 5 cm (1 inci)

    Dawane Ditambahi: 4,5 meter

    Packing: 24 pcs saben kothak, 12 kothak saben karton, 288 pcs saben karton

    Bahan: kain elastis non-tenunan khusus.

    Fuction: Bungkus tutup genggeman tato bisa dibungkus nganggo genggeman mesin tato

    Kauntungan: adhesif dhewe, gampang dibungkus ing genggeman tato, genggeman tato SS lan genggeman sing bisa digunakake. Gawe grip miturut ukuran sing disenengi, lan rasane nangani rasa nyaman.

    Kauntungan saka bungkus tape grip:

    1. kualitas apik, bahan kelas dhuwur lan dawa dawa.

    2. regane gedhe. takon kula, sampeyan bakal kaget.

    3. pilihan khusus. Kothak khusus, Kemasan khusus, oppbag khusus,

    4. inti batin khusus (logo cetak) .Kanggo OEM kanggo akeh panyedhiya tato pro.

    Nyekel perban perekat tato ing panggonane. Perban kompresi LIGHTWEIGHT sing tetep dhewe, dudu bahan utawa kulit liyane. TANPA nggunakake klip utawa pengikat.

    Bungkus Cover Grip Tattoo Cohesive minangka Warna-Coding peralatan lan genggeman bungkus.

    Strip Adesif Diri iki Ringan, 1 kothak kalebu 12 gulung 2 ″ lebar bandage dawane 4,5M

    Werna: camo kuning ijo abang biru Campuran. Tulung dicathet: kirimake warna kanthi acak.

    MULTIFUNCTION - Tutup genggeman tato bisa dibungkus nganggo genggeman mesin tato. Bantuan kanggo nyegah slip gagang lan nggawe karya seni tato sing sampurna. Uga bisa ditrapake kanggo nglindhungi akeh bagean awak.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan