Jaminan Kita

Perhatian Profesional, Perawatan Profesional

Kontrol Kualitas MOLONG Saka Sumber Kanggo Pangiriman

Apa sampeyan kepengin weruh apa produk tato sing mentas dituku saka China? Ing MOLONG, sadurunge pesanan sampeyan dideleng yaiku Grosir, distributor, utawa wong sing mung pengin tuku gadget paling anyar - produk kita diluncurake menyang sistem sing mriksa lan mriksa cek kualitas, wiwit saka sumber nganti dikirim.

Ing kaca iki:

Sourcing produk sampeyan

Ngolah supaya produk sampeyan

Nguji produk sampeyan

Paket produk sampeyan

Nelusuri produk sampeyan

Ngolah Pesen Produk Sampeyan

Sawise nampa pembayaran sampeyan (Ora Matter Deposit utawa Payment Full), kanca-kanca ing MOLONG diwiwiti lan langsung miwiti ngolah pesanan sampeyan.

Karyawan maneh mriksa rincian pesenan lan ngolah pesenan. Penjualan sing dihubungi bakal terus nglacak pesenan sampeyan.

Nguji Produk Sampeyan

Sanajan supplier kita kabeh dadi produsen barang sing dipercaya, kita ora entuk kesempatan kanthi pesanan tartamtu.

Kabeh produk liwat prosedur QC lengkap:

Kabeh pisanan diterusake menyang Pusat Distribusi Internasional ing ngendi tim inspeksi sing wis trampil ngevaluasi produk sampeyan adhedhasar protokol lan persyaratan inspeksi sing ketat. Lan sarat kita dhuwur: mung 80 persen produk sing dipilih dhisik diwenehi persetujuan ing tahap iki. Apa pesanan sampeyan bener? Sadurunge miwiti ngemas, kita mriksa kanthi tliti supaya cocog karo pesenan kanthi bener.

Tim Kontrol Kualitas dhewe banjur menehi produk inspeksi liyane, ing njero lan njaba, ngetutake protokol lan syarat sing ketat.

Yen produk kasebut memenuhi standar, kita bakal menehi cap persetujuan. Saiki wis siyap dikirim menyang sampeyan!

Pratelan protokol QC kita

Paket Produk Sampeyan

Tim pengepakan lan pangiriman MOLONG mlaku kaya jam, sanajan awake dhewe ujar kaya ngono. Barang-barang mesthi dipriksa kanthi tliti babagan cacat manufaktur lan desain sadurunge dikirim supaya barang sing sampeyan tresnani kanthi online yaiku item sing sampeyan tampa saka kurir. Anggota tim mriksa slip pesen kanthi konfirmasi tuku online asli, lan banjur maneh produk sing ditarik saka rak kanggo mesthekake yen produk kasebut wis didaftar.

Banjur, banjur mung, apa tim kasebut terus kemasan urutan, dobel (lan asring liyane) ing bungkus gelembung lan pita.

Sabanjure, metu ing lawang kanthi aman karo kurir sing bisa dipercaya lan wis diverifikasi.

Lacak Produk Sampeyan

Sawise produk sampeyan metu saka lawang, kita terus dilacak nganti tekan sampeyan. Tim layanan pelanggan MOLONG mesthi ngupayakake supaya bisa ngatasi kebutuhan lan pitakon sampeyan. Kita nglacak pangiriman kanthi nyata, lan kasedhiya kanthi gampang kanggo njawab pitakon apa wae, liwat email, live chat, utawa liwat telpon. Ora masalah, kita bakal tetep ngawula marang sampeyan.

Inspektur MOLONG ing Kantor

Tim profesional kita kerja tanpa henti saben jam kanggo mesthekake produk sampeyan cocog karo standar sing sampeyan butuhake lan pantes.