Cara Pembayaran

Ana macem-macem cara sampeyan bisa mbayar pesenan MOLONG TATTOO SUPPLY:

1) PayPal

2) Western Union

3) Transfer Bank (TT)

1) Pembayaran liwat PayPal

Akun Paypal Perusahaan: luckybuyboxtattoos@gmail.com

1) Kanthi PayPal, sampeyan bisa ngirim pambayaran kanthi cepet lan aman kanthi online.

2) Liwat PayPal, sampeyan bisa mbayar nganggo kertu kredit, kertu debit, utawa saldo akun bank.

3) Sawise pesen dikirim, sampeyan bakal dialihake menyang situs PayPal sing bisa mbayar.

Kaluwihan nggunakake PayPal:

a) Pembayaran bisa dilacak. Sampeyan bisa nglacak status pembayaran nganggo akun PayPal.

b) Bayaran ora mbutuhake sampeyan nggunakake kertu kredit kanthi online (sampeyan bisa ngirim langsung saka akun bank).

MOLONG TATTOO SUPPLY ora weruh nomer kertu kredit sampeyan (wis dienkripsi kanthi aman liwat server PayPal)

2) Pembayaran liwat Western Union

Kita uga seneng nampa pembayaran Western Union amarga paling akeh pesenan. Mangga waca informasi pembayaran ing ngisor iki kanggo ngerteni luwih akeh.

Jeneng ngarep: YONGBING

Jeneng mburi: PENG

Negara: CHINA

Wara-Wara Penting: Kirimake email menyang NOMOR PESANAN, Nomer Kontrol UNESA WESTERN, lan NOMOR TELEPON PENGIRIM menyang molongtattoosupply@gmail.com sawise ngirim pembayaran liwat Western Union.

3) Pembayaran liwat Transfer Bank

Informasi Transfer Bank

Jeneng Akun: LI ZE MIN

Rekening Bank: 3584 7088 7859

Kode Swift: BKCHCNBJ92H

Bank Penerima: BANK OF CHINA YIWU SUB-BRANCH YANG SUB-BRANCH

Alamat Bank: 503 JIANGDONG ROAD YIWU ZHEJIANG CHINA

Yen sampeyan mbayar kanthi Transfer Bank

Elingi: 1. Pilih Transfer Bank, mangga nulis mung kanggo "Dagang", mula kita bisa entuk dhuwit.

                    2. Mangga pilih "KAMI" ing Rincian Biaya.

                    3. Tulung tulis jeneng, negara lan Nomer Invoice ing Rincian Pembayaran.