Mesin Pena

  • New Style Lithium battery tattoo pen

    Pena tato baterai Lithium Gaya Anyar

    Bobot net: 253g Ukuran: 142.5mm * 36.5mm (35.3mm kanggo bagean genggeman) Motor: Motor cilik tanpa corak (17 * 19.8mm) Antarmuka: antarmuka tipe-c (USB-C) Paket: Pena tato baterai lithium + kabel Warna: bunderan ireng-bunderan ireng ireng posisi gir: Posisi gir voltase Struktur 5-12V: Struktur pena batere lithium integral, batere lithium internal, bagean batere bisa diputer lan dicopot; Ditrapake: 1. Umume jarum terintegrasi ing pasar (ukuran standar Cheyenne); 2. Ora ana ch ...
  • New MO Tattoo Pen Machine

    Mesin Pena Tato MO Anyar

    Packing: MO pen box Kalebu: pena tattoo * 1 kabel RCA silikon * 1 Warna: 3 warna ireng-abang-abu-abu Parameter: 1. Antarmuka: Antarmuka RCA 2. Bahan: Paduan aluminium 3. Kerajinan: ukiran terintegrasi 4. Motor: Mabuchi Motor II 5. Voltase wiwitan: 5v 6. Voltase kerja: 8V 7. Kecepatan puteran: 8V9000 nganti 8. Stroke: 0-3.5mm Titik adol: 1. Awak digawe saka bahan paduan aluminium, ukiran siji potong, anodisasi lan warna, modis lan modis; 2. Antarmuka sambungan yaiku emas tembaga murni ...
  • Poseidon II Thin Tattoo Pen Machine

    Mesin Pena Tato Poseidon II Tipis

    Jeneng: Tattoo Pen (Coreless Motor) Bobot net: 105g Bobot reged: 239g Ukuran: 122 * 25mm (23.5mm kanggo bagean jabat tangan) Kemasan: kotak kerang + garis RCA Warna: 4 warna Parameter warna abang-emas-emas-jambon: 1. Antarmuka: Antarmuka RCA 2. Bahan: Paduan aluminium 3. Proses: Ukiran presisi terpadu CNC 4. Motor: Coreless 17 * 25 motor 5. Voltase wiwitan: 5v 6. Voltase kerja: 7-9V 7. Stroke: 0-3.5 mm 8. Outlet jarum: Umum Cheyenne Kauntungan Standar: 1. Awak tliti lan kompa ...
  • Huge waves tattoo battery pen machine

    Mesin pena batere tato gedhe banget

    Bobot bersih: 215g Bobot reged: 350g Ukuran: 149 * 30mm (bagean batere) (bagean jabat tangan 28mm) Paket: pena tato baterei lithium + kabel listrik USB Warna: 4 warna, Struktur abu-abu-abu-abu-abu-abu abang-abang: Lithium internal baterei, pena tato terpadu, tengah bisa dibukak kanggo ngganti setengah ndhuwur batere lithium; Ditrapake: 1. Kabel data USB Android 2. Umume jarum terintegrasi ing pasar (ukuran standar Cheyenne) 3. Ora ana kepala pengisian daya ing konfigurasi, sampeyan bisa langsung ...
  • Product Name: Huge waves Tattoo Pen (Coreless Motor)

    Jeneng Produk: Penato Tato ombak gedhe (Coreless Motor)

    Pasokan Tato Profesional Mesin Pena Rotary Short RCA kanthi Coreless Flat Motor Tattoo Pena: Bobot 120g: 295g Ukuran: 86.2 * 30mm (28.8mm ing sisih ngisor) Pengepakan: kothak pena kanthi tutup ndhuwur lan ngisor + Jalur RCA Werna: 4 warna ireng-perak-abang-jambon Parameter: 1. Antarmuka: Antarmuka RCA 2. Bahan: Paduan aluminium 3. Proses: Ukiran halus terpadu CNC 4. Motor: Motor datar tanpa corak 5. Tegangan wiwitan: 5V 6. Voltase kerja: 7 -9V 7. Kacepetan: 9V12000 rpm 8. Stroke: 0-3.5mm ...
  • Thunderbolt II Lithium Battery Tattoo Pen

    Pena Tato Baterai Lithium Thunderbolt II

    Bobot net: 196g Bobot reged: 330g Ukuran: 145 * 33mm (bagean batere) (bagean jabat tangan 28.5mm) Paket: pena tato batere lithium + kabel listrik USB Warna: warna siji, lingkaran hitam Struktur: Baterai lithium internal, tato terpadu pulpen, tengah bisa dibukak kanggo ngganti sisih ndhuwur batere lithium; Ditrapake: 1. Kabel data USB Android 2. Umume jarum terintegrasi ing pasar (ukuran standar Cheyenne) 3. Ora ana kepala pengisian daya ing konfigurasi, sampeyan bisa langsung ...
  • Storm II Lithium Battery Tattoo Pen

    Pena Tato Baterai Lithium Storm II

    Bobot net: 205g Bobot reged: 340g Ukuran: 149 * 32mm (bagian batere) (30.5mm kanggo bagean jabat tangan) Paket: pena tato baterei lithium + kabel listrik USB Warna: 3 warna, Lingkaran emas lingkaran-lingkaran hitam-hitam lingkaran: Batere lithium internal, pena tato terpadu, tengah bisa dibongkar kanggo ngganti setengah ndhuwur batere lithium; Ditrapake: 1. Kabel data USB Android 2. Umume jarum terintegrasi ing pasar (ukuran standar Cheyenne) 3. Ora ana sirah sing diisi ...
  • HELLO II Lithium Battery Tattoo Pen

    HELLO II Pena Tato Baterai Lithium

    Bobot bersih: bunder: 209g bobote: 345g Ukuran: 153 * 32mm, (31.5-32.5mm kanggo bagean jabat tangan) Paket: pena tato batere lithium + kabel listrik USB Warna: Struktur emas-sliver-emas: Baterai lithium internal , pena tato terpadu, tengah bisa dibukak kanggo ngganti setengah ndhuwur batere lithium; Ditrapake: 1. Kabel data USB Android 2. Umume jarum terintegrasi ing pasar (ukuran standar Cheyenne) 3. Ora ana kepala pengisian daya ing konfigurasi, sampeyan bisa langsung nggunakake ...
  • Trident II Lithium Battery Tattoo Pen

    Pena Tato Baterai Lithium Trident II

    Bobot net: 228g Bobot reged: 363g Ukuran: 145.5 * 33mm (bagian batere) (33.5mm kanggo bagean jabat tangan) Paket: pena tato baterei lithium + kabel listrik USB Warna: warna siji, Struktur lingkaran hitam: Baterai lithium internal, terintegrasi pulpen, tengah bisa dibukak kanggo ngganti setengah ndhuwur batere lithium; Ditrapake: 1. Kabel data USB Android 2. Umume jarum terintegrasi ing pasar (ukuran standar Cheyenne) 3. Ora ana kepala pengisian daya ing konfigurasi, sampeyan bisa ngarahake ...
  • Lightning II Lithium Battery Tattoo Pen

    Pena Tato Baterai Lithium Kilat Kilat II

    Bobot net: 200g Bobot reged: 340g Ukuran: 145.5 * 32mm (bagian baterai) (bagian jabat tangan 30mm) Paket: pena tato batere lithium + kabel listrik USB Warna: warna siji, lingkaran hitam Struktur: Baterai lithium internal, pena tato terpadu , tengah bisa dibongkar kanggo ngganti sisih ndhuwur batere lithium; Ditrapake: 1. Kabel data USB Android 2. Umume jarum terintegrasi ing pasar (ukuran standar Cheyenne) 3. Ora ana kepala pengisian daya ing konfigurasi, sampeyan bisa nggunakake mobi ...
  • Lightning Tattoo Battery Pen Machine

    Mesin Pena Baterai Tato Kilat

    Pengepakan: kothak tutup ndhuwur lan ngisor + pena tato + Struktur kabel listrik USB: Batere lithium internal, pena tato terintegrasi, dering tengah bisa diputer kanggo ngganti batere lithium; Ditrapake: 1. Kabel data USB Android 2. Umume jarum terintegrasi ing pasar (ukuran standar Cheyenne) 3. Ora ana sirah pangisi daya ing konfigurasi, sampeyan bisa langsung nggunakake pangisi daya ponsel Parameter produk: 1. Kualitas bahan: paduan aluminium, LOGO bisa diukir kanthi laser; 2. Proses: CNC ...
  • Thin Permanent Makeup & Tattoo Pen Machines with Coreless Motor

    Mesin Dandan permanen Tipis & Tato Pena nganggo Motor Coreless

    RCA Interface Tattoo & Makeup Pen Gun Coreless Motor Tattoo Pen Machine kanggo Tato lan Makeup Bobot net: 87.2g Bobot kotor: 207g Ukuran: 124.5 * 18.5mm (sisih paling kenthel ing tengah yaiku 24mm) Pengepakan: kotak kerang + garis RCA Warna: 4 warna Parameter emas-abang-abu-abu-abu-abu: 1. Antarmuka: Antarmuka RCA 2. Bahan: Paduan aluminium 3. Proses: Ukiran presisi terpadu CNC 4. Motor: Coreless 17 * 25 motor 5. Miwiti voltase: 5v 6. Tegangan kerja: 7-9V 7. Stroke: 3.5mm 8. Outlet jarum: Gen ...