Piranti tindikan

  • 12 pcs Body Piercing Tool Cone Kits for Ear Navel Nose Supply

    12 pcs Alat Piercing Awak Cone Kits kanggo Pasokan Hidung Ceuli

    12 pcs Kit alat perforasi kerucut Jeneng: 12 pcs Piercing perhiasan kerucut Ukuran: 1.2 / 1.6 / 2.0 / 2.4 / 3.2 / 4.0 / 5.0 / 6.0 / 7.0 / 8.0 / 9.0 / 10.0mm Dianggo: Bahan Tato & tindikan: Kit Baja Tahan Karat 12 kerucut sisipan baja 1,6 nganti 11mm. Kerucut sisipan yaiku wideners (utawa spacer) bosen ing pangkal supaya bisa di-push permata sing pengin dilebokake kayata cincin. Kit kerucut insert iki kalebu ukuran (variasi +/- 0.1mm): 1.6mm, 2mm, 2.5mm, 3mm, 3.6mm, 5mm, 6mm, 7mm ...
  • 8 pcs Professional Stainless Steel Needle Pincers Tweezers Body Tattoo & Piercing Tool Kit

    8 pcs Jarum Pincer Jarum Baja tahan karat Profesional Kit Alat Piercing Tubuh & Alat tindikan

    Alat Baja Belly Bedah Lidah Telinga Septum Piercing Alat Lip Pinset Clamp Pliers Closer Piercing Tool Set 8 pcs Body Piercing Forceps Kit 8 pcs piercing tang set kothak 8PC ALAT PIERCING PROFESIONAL KIT W / CASE GAMPANG STEINLESS STEEL SAMA GAMBAR GAMBAR SATISFIKASI lan NILAI KANGGO Dhuwit Spesifikasi: Kit tindik tato awak profesional, gawe awak ...
  • 1pc Tattoo Bead Ball Grabber 4 Claw Stainless Steel Gem Holder Body Piercing Tool

    1 pc Tattoo Bead Ball Grabber 4 Claw Stainless Steel Gem Ndhuwur Alat Piercing Awak

    Tattoo Bead Ball 4 Claw Grabber Stainless Steel Grabbing Tool for Body Piercing Ball Removal Insertion Deskripsi produk Pemegang manik-manik dirancang khusus kanggo manik-manik tato, nyekel bal lan barang-barang samll liyane. Baja tahan karat lan ringan, awet lan gampang digawa. Fitur: Digawe saka bahan stainless steel, luwih awet. Desain gagang anti-selip, kepenak dijupuk. Iki dirancang kanggo njupuk manik-manik tato lan bal. Cocog kanggo nyekeli intan utawa watu cilik. Lig ...
  • Stainless Steel Body Piercing Hemostat Forceps & Pliers

    Kekuatan Hemostat Piercing Awak Baja tahan karat

    Bahan: 316L Stainless Steel Kabeh Gunakake 316L Stainless Steel, Sampeyan Bisa Gunakake Kanthi Aman. Iki minangka Pembantu sing Apik Kanggo Piercing Work 100% Merek anyar lan kualitas tinggi. Sekali pakai profesional lan anti-alergi. Baja tahan karat bedah. Nyaman lan ora ana infeksi Paket 1 pcs Alat Piercing Konstruksi sing kuat: Tang Piercing Awak bisa cacat ing suhu dhuwur. Tang digawe saka bahan bermutu, konstruksi lan daya tahan lama. Tang kasebut wis digawe kanthi tliti kanggo ...
  • Catheter Body Piercing Needles Piercing Supplies

    Jarum Piercing Body Catheter Pasokan tindikan

    1) tindik banget & gampang 2) Dijamin karo spesifikasi ISO 9001 lan sertifikat CE 0197 Eropa, Individu dikemas lan wis disterilake karo gas EO, 3) Disterilake dening Etilena Oksida. Non-beracun non-pyrogenik. Rusak sawise panggunaan siji. 4) 50 pcs ing saben paket. Tipe Produk: Bahan Jarum Piercing Tattoo Catheter Material: 316 Baja stainless steril medis Ukuran: 14G, 16G, 18G, 20G Warna: Packing Werna: 50 pcs / kothak Apa spesifikasi kanggo Jarum tindikan Tato MOLONG? M ...
  • 100PCS/Box Single Individually Independent Packed Disposable Sterilized Tattoo Body Piercing Needle

    Jarum Piercing Body Tattoo sterilized 100PCS / Box Tunggal

    Jarum Piercing Awak Sterilisasi, Jarum Piercing Jarum Paket Independen Jarum Piercing Awak Jarum Ukuran Campuran 20G = 0.8mm, 18G = 1.0mm, 16G = 1.2mm, 14G = 1.6mm, 13G = 1.8mm, 12G = 2.0mm. Ukuran: 20G 18G 16G 14G 13G 12G Ngadopsi 316 baja medis, luwih aman lan sehat, pengepakan nganggo, disterilake dening EO Gas Packing: 100PCS / box Tipe Produk: Jarum tindikan tato Bahan: 316 Medis sterilisasi stainless steel Ukuran: 12G, 13G, 14G , 16G, 18G, 20G Warna: Panjang Perak: Spesifikasi 50mm ...
  • Sterilized Stainless Steel Disposable Body Piercing Needles

    Jarum Piercing Awak Stabilisasi Stainless Steel

    Jarum tusukan / jarum berlubang nganggo Produk: Bisa digunakake kanggo tusukan lan perforasi irung awak, dering payudara, cincin umbilik, bolongan kuping, lsp. Kemasan produk: vakum ramah lingkungan kemasan independen aman lan higienis, pucuk jarum landhep banget, pakaryan alus, gloss apik, lan spesifikasi lengkap! Kabeh jarum wis steilized karo gas EO. (etilena oksida) Jeneng: ...
  • 5PCS & 3PCS Piercing Forceps Tattoo Piercing Kit

    Kit Piercing Tattoo Forceps Piercing Forceps 5PCS & 3PCS

    Kit Piercing Awak Profesional Alat Alat tindikan Lidah Telinga - Jarum Tang Jeneng produk: Piercing Forceps Tattoo Piercing Kit Fungsi: Bahan Piercing & Tato: Alloy Aluminium Pesawat CC-008 5PCS Force Piercing Forceps Tattoo Piercing Kit Packing Kalebu 1 dering tutup plier 1 cincin openning forester forcep 1 septum forcep 1 slotted pennington forcep 1 alloy case 1 mulang VCD sawetara tindikan perhiasan sawetara jarum tindikan CC-009 3PCS Piercing Forceps Tattoo Piercing Ki ...