Pasokan Daya

  • Large Capacity 1800mAh Timing and Memory Replaced Tattoo Battery For wireless tattoo pen

    Kapasitas Gedhe 1800mAh Timing lan Memori Ganti Batere Tato Kanggo pena tato nirkabel

    Tato Baterai Tato Android antarmuka USB Kapasitas Baterai: 1800 mAh Recharging Time: 1.5-2 Jam Wektu kerja: 7-8 jam Fungsi wektu Fungsi memori Parameter daya: 1. Input: Piranti kasebut ditagih liwat port pengisian daya USB, lan banjur lithium batere disimpen. Batere internal yaiku 3 bungkus, 600mA / sepotong, batere 3,7V; 2. Output: Arus output tetep ing 2A, lan batere lithium ngeculake panyimpenan listrik liwat aktivasi tombol saklar, lan nyuplai ...
  • TP-7 THUNDERLORD tattoo power supply

    Pasokan listrik tato TP-7 THUNDERLORD

    Parameter Kinerja Power Supply TP-7 Thunderlord Profesional: Tegangan Input: AC100-240V-50 / 60Hz , Tegangan Output DC12 / 2A: 3-12V 3A Output Daya: 36W Saiki digunakake: Garansi 0-3A: Bobot Net 1 taun: 190g Ukuran: 100- 60 * 105mm * / Produk iki diwatesi mung kanggo nggunakake njero ruangan / * Pitunjuk: (1) Pencet dawa tombol kanggo masang / mateni; tutul kanggo ngaso / miwiti, lan muter voltase tombol mundhak utawa mudhun. (0,1V saben rotasi). (2) Mode output: mode gawan yaiku mode 1-0 nalika daya ...
  • BMX TPN033 Tattoo Power Supply

    Pasokan Daya Tato BMX TPN033

    Parameter Kinerja: Tegangan Input: AC100-240V-50 / 60Hz Voltase Output: 1.5-12V / 2A Output Daya: 24W Saiki digunakake: 0-3A Proteksi beban voltase: 99% Proteksi mbukak saiki: 99% Suhu sekitar: -10 ℃ - 40 ℃ Kelembapan Relatif: Garansi 5% -95%: Bobot 1 taun: 190g Ukuran: 100 * 60 * 105mm Petunjuk: (1) Nguripake / mateni listrik: Sambungake menyang listrik AC, uripake saklar, penet tombol kanggo miwiti / mungkasi output. (2) Penyesuaian voltase output: tombol jarum jam nganti nambah ...
  • Hello III Tattoo Battery power supply

    Hello III Pasokan listrik Baterai Tato

    Bobot net: 70g Bobot reged: udakara 220g Ukuran: dawa 74.5mm * kekandelan 33.5mm Packing: kothak tutup ndhuwur lan ngisor + kabel listrik USB + manual Warna: 2 warna Antarmuka warna abang-abang: Antarmuka RCA + antarmuka DC (diameter njaba njaba 5,5 batin diameter 2.1) Parameter produk: 1. Kualitas bahan: paduan aluminium + akrilik, sisih tengah yaiku paduan aluminium; 2. Katon: telung dimensi, alun-alun; 2. Ngisi daya wektu: ngisi daya cepet, 1,5-2 jam bisa diisi lengkap; 3. Gunakake wektu: ing kahanan n ...
  • HELLO II wireless Tattoo power supply

    Pasokan listrik Tato nirkabel HELLO II

    Bobot net: 66g Bobot reged: udakara 220g Ukuran: dawa 80.3mm * dhuwur 61.8mm * kekandelan 33.7mm Packing: kothak tutup ndhuwur lan ngisor + kabel listrik USB + manual Warna: 2 warna Antarmuka ireng-abang: Antarmuka RCA + antarmuka DC ( diameter njaba 5.5 diameter njero 2.1) Parameter produk: 1. Kualitas bahan: paduan aluminium + akrilik, sisih tengah yaiku paduan aluminium; 2. Ngisi daya wektu: ngisi daya cepet, 1,5-2 jam bisa diisi lengkap; 3. Gunakake wektu: Ing voltase 8V normal, voltase stabil ...
  • Strong magnetic 2A Tattoo power supply

    Pasokan listrik Tattoo 2A magnetik sing kuat

    Bobot net: 212g Bobot reged: udakara 350g (+ kabel listrik) Ukuran: 90mm * 88mm * 35.5mm Packing: kothak tutup ndhuwur lan ngisor + kabel listrik Warna: 5 warna Parameter abu-abu-jambon-abang-emas-perak perak: 1. Pilihan standar kabel listrik: standar nasional + standar nasional kanthi bolongan + standar Amerika + standar Eropa 2. Bahan: paduan 3. Voltase input: 100-230VCA, 50HZ-60HZ 4. Daya dinilai: 23W 5. Output maksimal: 2 AMP-18V; Pandhuan kanggo digunakake: Piranti kasebut minangka pasokan daya tato, dipérang dadi port input ...
  • MO wireless charging Tattoo power supply

    MO daya nirkabel daya nirkabel MO

    Bobot net: 63.3g Ukuran: 75mm (dawa) * 32mm (kekandelan jembaré) * 55mm (dhuwur) Kemasan: kothak tutup ndhuwur lan ngisor + kabel listrik Warna: emas, abang, parameter ireng: 1. Antarmuka: Antarmuka DC + RCA 2. Bahan: paduan aluminium 3. Baterai lithium: 3 550 mAh baterai lithium 4. Wektu pengisian daya: muatan cepet, 1,5-2 jam bisa diisi penuh 5. Wektu sing bisa digunakake: ing voltase 10V normal, voltase stabil bisa tahan suwene 4 jam , ing voltase 8V, bisa digunakake luwih saka 4 jam, voltase stabil; Ins ...
  • Iphise Tattoo Power Supply

    Pasokan Daya Tato Iphise

    Rong Mode Kontrol Sumber daya Digital kanggo mesin Tattoo Multifungsi Tengkorak Tengkorak Merah Pasokan Daya 1. Pasokan listrik duwe tombol wektu, klik kanggo nyetel wiwitan lan mungkasi, penet dawa telung detik nganti nul reresik 2. Kanthi tombol plus lan minus, penet dawa bisa terus nambah lan nyuda voltase. 3. Duwe langkah dawa lan jogging mode dual kanggo ngalih. 4. Papat tombol bisa disetel kanggo ngirit voltase urutan kaping papat. 5. Konversi mode dobel 6. Fungsi memori 7. Fungsi wektu MOLONG TATTOO SU ...
  • High quality Carved patterns Tattoo Power non-slip Multifunctional Digital Tattoo Power Supply

    Pola Ukir kualitas Tinggi Ukir Tato non-slip Pasokan Daya Tato Digital Multifungsi

    Jeneng produk: catu daya ukir Bahan: paduan seng Warna: Emas / Abu-abu / Sliver Bobot Kotor: 850 g Arus output: 3,4 Voltase output: 0-18 V Aksesoris: 1 adaptor, 1 instruksi kabel listrik kanggo digunakake: 1. Output voltase yaiku 0-18V, nyetel voltase liwat tombol; 2. Arus output yaiku 3,4 ampere; 3. Rong mesin tato bisa disambungake, sing siji digunakake lan sing liyane siyaga. Pencet terus tombol kanggo 2 detik kanggo ngalih, lan lampu indikator ijo sing cocog ...
  • Aurora 2 Tattoo Power Supply

    Aurora 2 Pasokan Daya Tato

    Ukuran produk; 7.5 * 7.5 * 4,5cm Ukuran kothak; 17,5 * 11.5 * 8cm Bobot net; 178g Bobot reged; Spesifikasi produk 416g: suplai listrik + adaptor + manual produk plug: 1: Pasokan listrik lampu tato kanthi pitung warna, wiwitan siji tombol, ora perlu pedal, luwih trep lan luwih cepet. 2: Puter ngiwa lan nengen kanggo nyetel voltase, warna cahya sing beda nggambarake nilai voltase sing beda. 3: Karet non-slip basis, magnet internal, nyedhot kuwat, cocok kanggo macem-macem papan. 4: Desain lantern sing apik, ...
  • Locomotive Digital Dual Power Supply with LCD display

    Lokomotif Digital Dual Power Supply kanthi tampilan LCD

    Pasokan listrik tato mesin digital nganggo tampilan LCD. Nyedhiyakake saiki sing kuat lan stabil kanggo ngoperasikake mesin tato. Kinerja sing apik nalika ngilangi panas, ndhukung wektu sing suwe. Tampilan LCD gradien, gampang diwaca nalika digunakake. Tombol sing gampang kanggo ngontrol kacepetan. Paket Klebu: 1 x Mesin Tato Pasokan Daya 1 x Daya Plug (pas kanggo negara sampeyan) Perusahaan kami duwe spesialisasi ing bidang tato pirang-pirang taun, nyedhiyakake macem-macem peralatan profesional berkualitas tinggi, mesin tato ...
  • Digital power source Standard Precision HP-2 Tattoo Power Supply

    Sumber daya digital Standar Precision HP-2 Tattoo Power Supply

    Kompatibel karo mesin koil lan mesin motor, bisa stabil, lancar, lan tanpa jahitan. Uga dilengkapi kurung paduan aluminium berkualitas tinggi, cangkir sedhot, lan blok nyedhot wesi magnetik sing bisa dilebokake ing meja logam. Fitur: Kontrol mikroprosesor digital kanthi gampang, gampang digunakake. Pangaturan sing apik kanggo voltase titik sing disetel 0-18vdc. 2.3 Perlindhungan kakehan internal Ampere kanggo njamin keamanan karya tato. Liner / Shader saiki wis disetel nganggo 2 mesin utawa 4 mesin ...