Kulit Praktek

  • Soft Silicone Large Training Skin for Body Art Artificial Blank Full Back Tattoo Practice Skin

    Kulit Pelatihan Silikon Lembut kanggo Kulit Laku Palsu Artis Praktek Kulit

    Silikon asli, lembut lan gampang warnane, kekandelan 0,3cm, Katrangan: Tekstur fleksibel, tekstur kulit, alat peraga sing apik kanggo pamula. Niru ciri struktural kulit manungsa, digawe saka bahan khusus sing paling cedhak karo tekstur kulit manungsa, lan teksture alus lan elastis cedhak karo kulit manungsa. Iki minangka pasokan praktik paling apik kanggo pamula sadurunge operasi nyata. (Sawetara siswa ujar manawa kulit praktike gampang reged. Mangkene cara sing apik kanggo sampeyan, ...
  • 39.5*30*0.3CM A3 size Rubber Artificial skin for Permanent makeup skin Soft Elastic Silicone Tattoo Practice Skin

    39.5 * 30 * 0.3 CM ukuran A3 Karet kulit buatan kanggo kulit dandanan permanen Kulit Praktek Tato Silikon Elastis

    1.Quantity: 1 pcs 2. Digawe dening bahan silikon kelas panganan 3. Fleksibel lan luwih padha karo kulit manungsa, cukup kandel kanggo panggunaan sisi loro 4. Lukisan lan pola transfer gratis, minangka kulit praktik paling apik kanggo para pamula sing digunakake. Spesifikasi: Bahan: Dimensi Kulit alus Ponggawa: 395 * 300 * 3MM Paket Klebu: 1 x Praktik Tato Deskripsi Kulit Kulit praktik tato sing wis dilapis lan dikompresi sing njaga tinta lan bisa nganggo kain utawa andhuk kertas kanggo ngilangi tinta sing akeh! Apa gunane ...
  • 20cm*30cm Blank Practice Skin For Permanent makeup Microblading Tattoo

    20cm * 30cm Kulit Praktek Kosong Kanggo Tattoo Microblading makeup permanen

    Kulit Praktek Kosong Kanggo dandan permanen Alat Tato Microblading Aksesoris Fitur Kulit Sintetis: 1. Tato ora laku tanpa kulit lan rasa tutul kulit sing luwih apik. 2. Pakar kanggo praktik tato gaya bebas, mbantu sampeyan sinau babagan nggawe karya tato kanthi kualitas dhuwur. 3. Latih macem-macem teknik, wiwit outlining nganti shading 4. Ekstra alus, kulit kaya warna, tekstur sing cedhak karo kulit manungsa lan duwe rasa sing padha karo kulit manungsa. 5. Cocog kanggo bungkus tangan utawa sikil lan pasang ing dhadha utawa mburi ...
  • 3D head face skin 3D Microblading Permanent makeup eyebrow lip tattoo practice Human mannequin head face skin

    Kulit rai 3D kepala 3D Microblading Tattoo permanen dandanan lambe tatak tato Manekin kulit rai manungsa

    3D Praktek Rias Permanen Kepala Wajah Kepala Manekin 3D Kalebu: (2Pcs Mripat, 1Pcs Lip, 1 model kepala) * 1 set Luwih migunani kanggo pamula anyar sinau dandanan permanen. 1. Fitur kulit praktik dandanan permanen kaya urip 2. Mripat lan cangkem sing gampang diganti kanggo panggunaan asring 3. Area sisipan sisipan mata uga nutupi kontur alis 4. Sisipan tambahan sing didol kanthi kapisah Produk iki digunakake kanggo sing dandanan permanen. Iku migunani banget kanggo para pamula. Sampeyan bisa ngganti mata lan mou ...
  • 20 x 15cm Blank Tattoo Practice Skin Sheet

    20 x 15cm Lembar Kulit Praktik Tato Kosong

    Digawe saka karet fleksibel kaya kulit sintetis. Iki apik kanggo sinau babagan tato kanggo magang tato Sisih mburi kulit palsu iki bisa digunakake Kulit palsu iki kosong ing loro-lorone Ukuran: Kira-kira. 20x15cm Bobot: 50g Ngatur alur kerja sampeyan - Tinta bisa tumoto banget. Sesi latihan minangka cara sing apik kanggo ngerti cara nggarap tato. Kanthi ngembangake katrampilan, sampeyan bakal ngindhari tumpah lan nyebar tinta sajrone tato kaping pisanan. Contone, sampeyan bisa nemokake ...
  • Blank Permanent makeup Training Skin 290*195*3MM Beginner Thick Silicone Tattoo Practice Skin

    Kulit Latihan makeup permanen kosong 290 * 195 * 3MM Kulit Praktek Tattoo Silikon Wiwitan

    1. Mbantu pamula kanthi cepet ngunggahake level tato 2. Bahan sintetis, aman, tanpa bahan sing mbebayani 3. Fleksibel, rasane asli 4. Cocog kanggo pamula lan seniman sing wis berpengalaman. 5. Nggawe karya seniman tato luwih gampang. Jeneng: kulit praktek Bahan: silikon Parkir Ukuran: 290 * 195 * 3MM Bobot Kotor: 0,22 kg Kulit Praktik Tato Paling Apik Mung sawetara taun kepungkur, seniman tato duwe pilihan sing winates banget nalika nggawe kulit. Mayoritas digawe saka karet utawa plastik, ...
  • Arm-hold with bandage Soft Elastic Silicone Tattoo Practice Skin

    Tahan nganggo kulit Praktek Tato Silikon Elastis

    1. Bahan: Kulit Lembut Ponggawa 2. Ukuran Tipe 1: 20 * 20 * 3cm Tipe 2: 15 * 15 * 3cm Klebu Paket: 1 x Praktek Tato Kulit Ngapikake Ketrampilan Kanthi Praktek Tattoo Kulit Malah seniman tato profesional sing paling apik mesthi sinau teknik anyar lan nyoba kanggo nggedhekake pesawat skill. Kulit latihan tato minangka alat utama kanggo katrampilan nyetel sing apik lan uga nggawe potongan sing bisa ditampilake kanggo calon pelanggan. Desain dina iki nyakup panyorotan lan teduh kompleks ...
  • 20*30*0.13cm tattoo eyebrow practice skin high quality Permanent makeup eyebrow tattoo training Skin Microblading supply skin

    20 * 30 * 0.13cm tato praktik alis kualitas tinggi makeup permanen alis tato pelatihan Kulit Microblading pasokan kulit

    Kulit Praktek Tattoo Kulit pelatihan kualitas tinggi *** Paket: 1 pcs *** Plain kanggo desain lan praktik gaya bebas, Praktek teknik sing beda-beda, wiwit njlentrehake nganti shading *** Digawe saka bahan kaya kulit sintetis *** Ngidini sampeyan nambah ketrampilan tanpa olahraga ing kulit nyata fleksibel lan duwe rasa sing padha karo kulit manungsa, cukup nglukis kanggo panggunaan kaping pindho Fungsi: Laku Tato Ukuran: 200 * 300 * 1.3mm Bobot: 0,1kg Kemasan: 1 pc / tas opp Cara Efektif Nggunakake Kulit Praktik Tattoo Ing ...
  • 20*15*0.13cm tattoo eyebrow practice skin high quality Permanent makeup eyebrow tattoo training tattoo Microblading supply skin

    20 * 15 * 0.13cm tato latihan alis kualitas tinggi makeup permanen alis tato pelatihan pelatihan Microblading pasokan kulit

    Praktek Tato Kulit latihan kualitas tinggi kulit kanggo dandanan Fitur: 1. Mbantu pamula kanthi cepet ngunggahake level tato 2. Bahan sintetis, aman, tanpa zat sing mbebayani 3. Fleksibel, aran asli 4. Cocog kanggo pamula lan seniman sing duwe pengalaman. 5. Nggawe karya seniman tato luwih gampang. Spesifikasi: 1. Bahan: Kulit Lembut Ponggawa 2. Ukuran: 200 * 150 * 1.3MM 3. Bobot Bersih: 80g / Paket PCS Klebu: 1x Praktik Tato Kulit Praktik Tattoo Kulit - Tips lan Mupangate Ora ...