Mesin Pena Tato Nirkabel Premium, mesin pena batere kanthi performa dhuwur

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

2020 Anyar & Panas Pena Mesin Tato Nirkabel Pena Mesin Tato Baterai Kanggo Artis Tato

1. Ora dadi mesin tato gaya pena tradisional, mesin Pena Baterai Nirkabel ngisolasi panggunaan tali tato kanggo menehi kebebasan kanggo nggawe tato ing endi wae lan apa wae sing dikarepake.

2. Tampilan LED bakal nuduhake voltase, voltase uga ngrekam wektu kerja.

3. Bisa kerja paling ora udakara 5 jam, gumantung saka panggunaan pribadi

4. Voltase, level batere lan wektu panggunaan bakal ditampilake liwat tampilan LED

5. Voltase bisa diatur liwat tombol (+) lan (-) kanthi voltase 0,1 V ing saben penet

Kapasitas Batere: 2000mAh

Wektu Ngisi Ulang: 2 Jam

Batere Wektu kerja: 6-8 jam

Tegangan Output: 5V-12V

Panjang Stroke: 3.5mm

Jarum protrusi: 0-4.5mm

Saran voltase kanggo lapisan: 7.5V-9V

Saran voltase kanggo shading: 6V-8V

Kacepetan puteran: 8000-10000RPM

Batere nirkabel Pena Tato Bahan: Spasi Aluminium Motor: Motor Coreless 12V RPM: 10500 rpm Stroke: 3.5MM Ukuran: L 131MM W 31MM Bobot: 126g (tanpa genggeman) Baterai: 2000mAh Ketahanan: 7 ~ 8 jam Warna: Ireng, Abu-abu, Biru, Abang, Jingga , Emas, Jambon

Cara nggawe pesanan grosir:

1. Sampeyan ngirim priksaan kanggo kita.

2. kita ngirim dhaptar rega grosir menyang sampeyan.

3. Sampeyan mriksa dhaptar rega.

4. Sampeyan ngirim dhaptar pesenan menyang kula.

5. kita nggawe invoice kanggo sampeyan.

6. Sampeyan konfirmasi faktur.

7. Sampeyan ngirim pembayaran.

8. Kita nyiyapake barang sampeyan

9. Kita ngirim barang sampeyan.

Kabeh produk sesuai karo standar kualitas internasional lan dihargai ing macem-macem pasar ing saindenging jagad. Keahlian khusus lan sumber daya sing luar biasa bakal nyedhiyakake pelanggan OEM lan ODM kanthi produk lan kepuasan sing akeh banget. Matur nuwun kanthi milih MOLONG TATTOO SUPPLY!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan