Produk

  • Large Capacity 1800mAh Timing and Memory Replaced Tattoo Battery For wireless tattoo pen

    Kapasitas Gedhe 1800mAh Timing lan Memori Ganti Batere Tato Kanggo pena tato nirkabel

    Tato Baterai Tato Android antarmuka USB Kapasitas Baterai: 1800 mAh Recharging Time: 1.5-2 Jam Wektu kerja: 7-8 jam Fungsi wektu Fungsi memori Parameter daya: 1. Input: Piranti kasebut ditagih liwat port pengisian daya USB, lan banjur lithium batere disimpen. Batere internal yaiku 3 bungkus, 600mA / sepotong, batere 3,7V; 2. Output: Arus output tetep ing 2A, lan batere lithium ngeculake panyimpenan listrik liwat aktivasi tombol saklar, lan nyuplai ...
  • 32mm MO Stainless steel Cartridge Adjustable Tattoo Grip for Tattoo Needle Cartridges

    Genggam Tato sing bisa diatur Cartridge 32mm MO kanggo Cartridge Jarum Tato

    Bahan Barang: Bahan Baja tahan karat Jumlah: 1 pcs warna Utamane: Bobot Perak: 245 g Diameter: 32 mm Penyesuaian: 4 mm Fitur: 1. Tangan polesan supaya bisa rapi. 2. Permukaane duwe pola alun cilik, rasane enak. 3. tabung bakal cocog karo kabeh koil standar utawa mesin rotary. 4. Genggeman entheng menehi roso bobot awak umume. 5. genggeman menehi rasa sing paling nyaman lan alami ing tangan sampeyan sing cocog banget kanggo sesi sing dawa. 6. Kasedhiya karo 3 ...
  • Professional Copper Tattoo Coil Machine Gun CNC Carved Brass Handmade Tattoo Machines

    Mesin Koil Tato Tembaga Profesional Gun Mesin Ukiran Tangan Kuningan Ukiran Kuningan

    Bingkai tato mesin tato digawe saka kuningan, nglereni elektroda-kabel lan ukiran CNC sing berkualitas. Mesin tato digunakake saka 12 gulungan gaweyan tangan (kawat tembaga impor), performa tinggi kanggo liner lan Shader. Mesin Tattoo Stabil, Cepet Seragam, Garis Gamelan, Gampang Werna, Nyuda Kerusakan Kulit. Cocog kanggo kabeh jinis genggeman tato lan jarum tato. 【KONTAK KOPI Murni】 Mecah manual tembaga murni, perawatan suhu tinggi, pemodelan unik. Tembaga murni ...
  • MO Premium Tattoo Coil Machine for professional Tattoo Artist

    Mesin Koil Tato Premium MO kanggo Artis Tato profesional

    1. Liner & Shader. Gampang ditangani lan dikontrol. Kompatibilitas Wide Bisa nganggo kabeh genggeman standar, tabung, jarum lan pasokan listrik 6-8V nganggo kabel klip. 2. Bingkai Mesin Tato Berkualitas Tinggi digawe dening Baja Karbon kanthi efisiensi paling dhuwur lan induktansi sing kurang, nyebabake stabilitas sing apik. Polesan tangan, perawatan suhu dhuwur. Disipasi panas cepet lan kinerja apik. 3. Coil10 Warps Coil, Dhuwur 32mm.Kawat tembaga anerobik, kabel varnished. 4. Armature bar42mm, wesi Alus Murni. Magn ...
  • Tattoo Coil Machine 8 wraps for Beginner, suitable for beginners tattoo kit

    Mesin Koil Tato 8 bungkus kanggo Wiwitan, cocok kanggo kit tato pamula

    APLIKASI: Loro-lorone kanggo liner lan shader. Cocog kanggo kabeh jinis genggeman lan jarum Deskripsi: Digawe saka paduan seng, mesin tato panggunaan profesional, bisa mlaku kanthi cepet lan cepet. Kanthi 8 gulungan bungkus lan kinerja sing stabil, bisa digunakake suwene 6 jam tanpa panas. Loro-lorone kanggo liner lan shader. Cocog kanggo kabeh jinis genggeman lan jarum Musim semi dhuwur elastis kanggo Spesifikasi apa sing wis suwe: Jeneng Produk: Konten Paket Mesin Tato: 1 pcs x Bahan Mesin Tato: Seng ...
  • Fast Heat Dissipation Tattoo Coil Machines for Professional Tattoo Supplies Kit

    Mesin Koil Tato Disipasi Panas Cepet kanggo Kit Pasokan Tato Profesional

    ✦ Fungsi kuat: Mesin tato nggunakake kawat tembaga, sing nduweni konduktivitas listrik lan permeabilitas magnetik lan kualitas sing bisa dipercaya. Musim semi digawe saka bahan komposit berkualitas tinggi kanthi elastisitas lan resistensi lemes. 5V wiwitan normal, voltase kerja 7-10v, bouncing stabil, magnetisme kursi mburi kuwat. ✦ Koil dobel: Mesin tato digawe saka bahan paduan aluminium berkualitas tinggi, polesan tangan, apik lan aman. Wangun awak unik banget, lan kualitas ...
  • New Style Lithium battery tattoo pen

    Pena tato baterai Lithium Gaya Anyar

    Bobot net: 253g Ukuran: 142.5mm * 36.5mm (35.3mm kanggo bagean genggeman) Motor: Motor cilik tanpa corak (17 * 19.8mm) Antarmuka: antarmuka tipe-c (USB-C) Paket: Pena tato baterai lithium + kabel Warna: bunderan ireng-bunderan ireng ireng posisi gir: Posisi gir voltase Struktur 5-12V: Struktur pena batere lithium integral, batere lithium internal, bagean batere bisa diputer lan dicopot; Ditrapake: 1. Umume jarum terintegrasi ing pasar (ukuran standar Cheyenne); 2. Ora ana ch ...
  • TP-7 THUNDERLORD tattoo power supply

    Pasokan listrik tato TP-7 THUNDERLORD

    Parameter Kinerja Power Supply TP-7 Thunderlord Profesional: Tegangan Input: AC100-240V-50 / 60Hz , Tegangan Output DC12 / 2A: 3-12V 3A Output Daya: 36W Saiki digunakake: Garansi 0-3A: Bobot Net 1 taun: 190g Ukuran: 100- 60 * 105mm * / Produk iki diwatesi mung kanggo nggunakake njero ruangan / * Pitunjuk: (1) Pencet dawa tombol kanggo masang / mateni; tutul kanggo ngaso / miwiti, lan muter voltase tombol mundhak utawa mudhun. (0,1V saben rotasi). (2) Mode output: mode gawan yaiku mode 1-0 nalika daya ...
  • BMX TPN033 Tattoo Power Supply

    Pasokan Daya Tato BMX TPN033

    Parameter Kinerja: Tegangan Input: AC100-240V-50 / 60Hz Voltase Output: 1.5-12V / 2A Output Daya: 24W Saiki digunakake: 0-3A Proteksi beban voltase: 99% Proteksi mbukak saiki: 99% Suhu sekitar: -10 ℃ - 40 ℃ Kelembapan Relatif: Garansi 5% -95%: Bobot 1 taun: 190g Ukuran: 100 * 60 * 105mm Petunjuk: (1) Nguripake / mateni listrik: Sambungake menyang listrik AC, uripake saklar, penet tombol kanggo miwiti / mungkasi output. (2) Penyesuaian voltase output: tombol jarum jam nganti nambah ...
  • Hello III Tattoo Battery power supply

    Hello III Pasokan listrik Baterai Tato

    Bobot net: 70g Bobot reged: udakara 220g Ukuran: dawa 74.5mm * kekandelan 33.5mm Packing: kothak tutup ndhuwur lan ngisor + kabel listrik USB + manual Warna: 2 warna Antarmuka warna abang-abang: Antarmuka RCA + antarmuka DC (diameter njaba njaba 5,5 batin diameter 2.1) Parameter produk: 1. Kualitas bahan: paduan aluminium + akrilik, sisih tengah yaiku paduan aluminium; 2. Katon: telung dimensi, alun-alun; 2. Ngisi daya wektu: ngisi daya cepet, 1,5-2 jam bisa diisi lengkap; 3. Gunakake wektu: ing kahanan n ...
  • HELLO II wireless Tattoo power supply

    Pasokan listrik Tato nirkabel HELLO II

    Bobot net: 66g Bobot reged: udakara 220g Ukuran: dawa 80.3mm * dhuwur 61.8mm * kekandelan 33.7mm Packing: kothak tutup ndhuwur lan ngisor + kabel listrik USB + manual Warna: 2 warna Antarmuka ireng-abang: Antarmuka RCA + antarmuka DC ( diameter njaba 5.5 diameter njero 2.1) Parameter produk: 1. Kualitas bahan: paduan aluminium + akrilik, sisih tengah yaiku paduan aluminium; 2. Ngisi daya wektu: ngisi daya cepet, 1,5-2 jam bisa diisi lengkap; 3. Gunakake wektu: Ing voltase 8V normal, voltase stabil ...
  • Strong magnetic 2A Tattoo power supply

    Pasokan listrik Tattoo 2A magnetik sing kuat

    Bobot net: 212g Bobot reged: udakara 350g (+ kabel listrik) Ukuran: 90mm * 88mm * 35.5mm Packing: kothak tutup ndhuwur lan ngisor + kabel listrik Warna: 5 warna Parameter abu-abu-jambon-abang-emas-perak perak: 1. Pilihan standar kabel listrik: standar nasional + standar nasional kanthi bolongan + standar Amerika + standar Eropa 2. Bahan: paduan 3. Voltase input: 100-230VCA, 50HZ-60HZ 4. Daya dinilai: 23W 5. Output maksimal: 2 AMP-18V; Pandhuan kanggo digunakake: Piranti kasebut minangka pasokan daya tato, dipérang dadi port input ...