Copier Thermal Tattoo Professional, mesin printer Transfer

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Mesin Transfer Termal Tato

(1) Operasi gratis repot - bisa digunakake kaya mesin faks

(2) Unit kompak ora bakal njupuk papan sing penting ing studio tato sampeyan

(3) Cekake wektu sing digunakake kanggo nggambar gambar langsung ing kulit

(4) Supaya sampeyan entuk gambar sing ora bisa dipisahake, diantrekake, lan apik banget

(5) Gawe tato luwih efektif

(6) USB sing kompatibel, bisa nyithak gambar lan salinan sing disimpen ing PC

(7) Gampang dijupuk, bobot entheng, rega sing disenengi, berkualitas tinggi

(8) Simpenan lengkap kabeh wektu

Fitur:

1. Portable saka mesin fotokopi tradisional. Bobot kurang nanging fungsine padha.

2. Lengkap karo adaptor sing cocog kanggo input 100-240V. Lan kabeh daya listrik kabeh negara.

3. Kompatibel karo PC.

4. tahan lama lan gampang dijaga.

Paket kalebu:

1 x Mesin transfer

1 x manual Inggris

1 x Kabel listrik

Jumlah sing luwih gedhe, Rega sing luwih murah !!!!!

Spesifikasi:

Jembar Pemindaian Efektif: 210 mm

Ukuran dokumen: A5-A4

Kekandelan Dokumen: 0,06 mm-0,15mm

Daya: AC 110V-220V; 50Hz / 0,46A

Fungsi Tombol:

Biasa: Geser ing antarane kahanan cahya. Nalika fungsi salinan normal diwiwiti, lampu normal bisa digunakake.

Deepness 1: Kanggo nyetel dokumen sing disalin dening Deepness 1. Nalika Deepness 1 bisa digunakake, Deepness 2 mati

Deepness 2: kanggo nyetel dokumen sing disalin dening Deepness 2. Nalika Deepness 2 bisa digunakake, Deepness 1 mati.

Salin: Kanggo miwiti fungsi salinan.

Mandheg: Kanggo mungkasi fungsi salinan ..

Daya: Lampu nuduhake manawa mesin wis siyap kanggo digunakake.

Kesalahan: Lampu kanggo nuduhake kedadeyan sing salah ing mesin kasebut. Nalika TPH Overheating, lampu murup.

Kabar:

1. Yen sampeyan pengin mungkasi misi nyalin, penet tombol "STOP".

2. Yen sinyal peringatan muni, lampu ERROR bisa digunakake lan mandheg nyalin kanthi durung diwasa;

Tattoo Thermal Copier ngidini seniman tato utawa profesional nyalin desain menyang kertas stensil kanthi cepet lan efisien kanthi sawetara langkah sing gampang.

Copier Thermal Tattoo iki bobote mung 1,6 kg / 3,5 pon, Ringan lan cilik mula gampang digawa. Kompak cukup kanggo meh ing endi wae. Sampeyan bisa nggawe nggawe tato kapan wae kaya sing dikarepake

Printer tato iki nduweni kacepetan nyithak transfer sing cepet, panas sing kurang, swara sithik lan kinerja stabil. Ukuran Kertas Transfer sing Kompatibel: Kira-kira 8,5 inci x 11 inci (W * L). Kompatibel karo voltase 100-240v, bisa digunakake kanggo sampeyan ing saindenging jagad

Printer iki entheng lan bisa dipindhah kanthi cepet lan gampang disimpen, menehi luwih penak. Sampeyan bisa nggawe nggawe tato kapan wae kaya sing dikarepake.

Digawe saka bahan ABS, sing lingkungan, aman lan awet kanggo digunakake jangka panjang. Mesin tato Kuantitas Tinggi kanggo seniman tato Gampang dioperasikake. Ora perlu diatur lan ngirit wektu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan