Kabel Daya Tato Karet Silikon RCA

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

6 Kaki Panjang (Kira-kira 180cm)

Kandel: 6mm

Kualitas Tinggi

Silikon Lembut 100%, Kawat Tembaga 22 AWG

Jack Telepon Mono Hybird

Saben titik sambungan dibungkus nganggo pipa plastik supaya ora rusak

Werna: PINK

Warna Opsional: Biru biru, Biru jero, Jambon,, Abang, Ireng, Ungu, Emas

Bobot: Kira-kira 115g / pc

Barang Klebu: Tato Silikon 1PC x Emas 6 Kaki Klip Klip

Bahan: silikon

Dawa Kabel: 1.8M / 6ft

NW: 115g

GW: 0,1kg

Antarmuka: RCA

Kandel: 6mm

Yen sampeyan seniman tato, ora masalah nggunakake peralatan Tato MOLONG.

Nanging yen sampeyan minangka pamula tato, waca tips anget ing ngisor iki:

1. Sadurunge miwiti tato dhewe utawa wong liya, waca Manual Instruksi kanthi tliti, Manual Instruksi ing Tattoo Kit bisa menehi pitunjuk babagan cara nggawe tato. Sampeyan uga bisa mriksa luwih akeh Video piwulang ing facebook utawa twitter.

2. Minangka pamula tato, sampeyan kudu nglatih desain luwih dhisik ing kulit praktek utawa ing pir, apel, utawa sing padha karo kulit manungsa. Praktek iki perlu kanggo nambah katrampilan tato, Sampeyan kudu duwe katrampilan tato sadurunge tato ing kulit manungsa, tato ing kulit manungsa iku permanen.

3. Sadurunge nggawe tato ing awak sampeyan, coba Uji Patch Pigment kanggo tinta tato, yen ana reaksi alergi ing kulit tes, coba gunakake pigmen lan hubungi kita kanggo njaluk pitulung. Ora preduli pigmen merek sing pengin digunakake, Tes Patch Pigmen perlu.

Tes Patch Pigmen:

a. Nggunakake sabun & banyu utawa alkohol, ngresiki area kulit cilik ing lengen njero.

b. Lebokake pigmen cilik ing wilayah kasebut lan garingake.

c. Sawise 24 jam, wisuh nganggo sabun & banyu.

d. Yen ora ana iritasi utawa radhang. Bisa uga dianggep ora hypersensitivity kanggo pigmen sing ana.

e. Tes sadurunge aplikasi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan