Mesin Rotary

  • K2 Revolution Tattoo Cartridge Machine

    Mesin Cartridge T2 Revolusi K2

    Motor tanpa corak Jerman 25x22mm Kacepetan Rotasi: 12V 11000rpm Torsi: 420g Detil Cepet Fitur: Jenis Tetap: Bahan Pistol Tato: Tipe Gun Alluminum: Listrik Asal Usul: Zhejiang, China Jeneng Merk: K2 Nomer Model: MDJ-166 Jeneng produk: Revolusi K2 Antarmuka Mesin Cartridge: Motor RCA: Motor Coreless Jerman 25x22mm Kacepetan: 12V 11000rpm Panjang Jarum sing Bisa disetel: 0,1-4mm Pengepakan: 1 pc / kotak Berat: 0.6kg Warna: Jambon, Ireng, Emas Kauntungan: Stabil Digunakake kanggo: Tato Kepiye carane supaya sampel ...
  • KingKong 3 Tattoo Cartridge Machine

    Mesin Kripik Tatto KingKong 3

    Motor tanpa corak Jerman Kecepatan Rotasi: 12V 11000rpm 480 torsi gedhe AIR FREIGHT: Cara paling apik kanggo ngirim pengiriman ukuran medium (luwih saka 100kg) utawa nalika timeline sampeyan ora bisa ngenteni pengiriman segara. Tingkat ongkos pesawat adhedhasar bobot lan volume. Sawetara barang kaya umpluk mbutuhake akeh ruangan nanging entheng banget lan sawetara barang kaya wesi abot banget nanging mung butuh papan sithik. Biaya barang sing nyata bakal dianggep bobot lan volume. Umume, wektu transit ora luwih saka 10 ...
  • IPHISE Tattoo Cartridge Machine

    Mesin Cartridge Tato IPHISE

    Kacepetan Rotasi Motor Coreless: 9000rpm Panjang Jarum sing bisa disetel: 0 - 3.5mm 1. Motor tanpa coreless, kacepetan 12/9000 kanthi efektif njamin stabilitas mesin, kekuwatane kuwat: 2. Kerusakan kulit sithik, gangguan swara, pewarnaan cepet, ora ana karya panas ing antarane! Awak digawe saka aluminium penerbangan; iku presisi sing diproses dening alat mesin CNC sumbu lima kanggo njamin kasampurnane awak lan ukuran presisi! 3. Ndhuwur fuselage dipadhangi kaca lan anod ...
  • Hammer Tattoo Rotary Machine (Coreless Motor)

    Mesin Rotary Tato Pethel (Motor Coreless)

    Bobot net: mesin tunggal: 85g bobote kasar: 170g Ukuran: Mesin tunggal: 50x52x33mm (kalebu dawa rod 91mm) Stroke: Output jarum maksimum 4mm Packing: kothak tutup ndhuwur lan ngisor Warna: 7 warna abang-biru-emas-perak-jambon- Dhaptar konfigurasi ungu-ijo: mesin * 1 batang thimble * 2 paket aksesoris cilik * 1 Opsional: gagang lan kawat Parameter: 1. Antarmuka: Antarmuka RCA 2. Bahan: Paduan aluminium 3. Proses: Ukiran presisi terpadu CNC 4. Motor: Coreless motor 5. Miwiti voltase: 4-5v ...
  • Alien Tattoo Cartridge Machine (Coreless Motor)

    Mesin Cartridge Tato Alien (Motor Coreless)

    Bobot net: mesin tunggal: 74g plus gagang: 170g Bobot kasar: mesin tunggal: 170g plus gagang: 280g Ukuran: Mesin tunggal: 35 * 63 * 110 (panjang tiang) mm plus pegangan: 133 * 35mm Ukuran gagang: 83.8 * 30.5mm Packing: kothak tutup ndhuwur lan ngisor Warna: 6 warna ireng-abang-emas-ungu-perak abu-abu-sampanye Konfigurasi: mesin * 1 batang transmisi * 3 paket aksesori cilik * 1 gagang (opsional) Parameter: Antarmuka: Antarmuka RCA 2. Bahan: Paduan aluminium 3. Kerajinan: Ukiran presisi terintegrasi 4 ...
  • KingKong 2 Tattoo Cartridge Machine

    Mesin Kripik Tato KingKong 2

    Motor: USA Coreless Motor Rotational Speed: 12000rpm Panjang Jarum sing Bisa disetel: Konektor DC - 4mm DC, konduktivitas sing apik. Kacepetan dhuwur lan tenaga sing kuat, efisien banget. Daya stabil, ora panas sawise 8 jam bisa digunakake. Ribut, nyedhiyakake lingkungan bisu kanggo seniman tato lan pelanggan. Kepiye cara kerja rega? Luwih-luwih sampeyan supaya murah rega sing bisa dipikolehi. Iki pancen cocog kanggo produk OEM / ODM amarga digawe ONLY kanggo sampeyan. Kabeh pembangunan, desain ...
  • Shell Tattoo Rotary Machine

    Mesin Rotary Tattoo Shell

    Mesin Tattoo Kualitas Kualitas 9V 12000rpm DC Antarmuka Jerman Faulhaber Motor Shell Tattoo Rotary Machine Deskripsi: Mesin kasebut duwe bingkai aluminium sing digawe karo sumber lampu LED nalika diaktifake lan bumper sisih sing bisa dicopot lan bisa diganti. Mesin iki uga nggunakake piranti kontrol torsi paten sing anyar kanthi telung bar push-up - alus, medium lan hard. Fitur tambahan kalebu sensitivitas non-polaritas lan ora ana wektu tundha wiwitan. Mesin kasebut duwe ...