Kursi sandaran tato bangku kursi komputer salon salon kecantikan kerja bangku rumah tangga ngangkat bangku bar bangku

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ukuran Paket: 69 * 34 * 59CM (10 pcs / karton)

Bobot Paket: 30kg (10 pcs / karton, tanpa backrest)

Bobot Paket: 35kg (10 pcs / karton, kanthi backrest)

Harga kompetitif sing larang karo stainless steel modern lan kursi bar bar kursi kulit bar lembut

Katrangan:

Bahan: Kulit PU lan logam

Werna sing kasedhiya: ireng, abang, biru

Pangaturan dhuwur hidrolik manual (48cm- 58cm)

5 sikil stainless steel, masing-masing nganggo kastor

Kaki kanthi lapisan karet sing ora lunyu

Bingkai logam Chrome

360 derajat gratis kanggo muter

Kursi kulit gawean

Gerakan karet anti-selip

Bingkai Chrome

Puter 360 derajat

Gampang disiyapake

Basis diwenehake karo lapisan karet non-slip kanggo stabilitas lan keamanan tambahan

Produk kalebu:

Bangku katrol 1X

Fuction: Aplikasi ing Ruangan, warung kopi, bar anggur, kantor, Ruang makan, Restoran, Ruang Keluarga

Katrol universal, rotasi gratis 360 derajat, gampang dipindhah, urip sing kepenak

Gunakake kain kulit anti banyu, anti banyu lan tahan nyandhang, gampang diresiki

Nyetel dhuwur, angkat kanthi gampang, muter kanthi bebas

Pundur sing nyenengake, ora kesel sawise lungguh suwe, backrest jembar, lapisan spons sing kepenak, dipasang ing mburi

Kapasitas momotan sing kuwat

Kursi Pijet Dingin Putar Coldshine Kursi Adjustable Kursi, Kursi Spa Angkat Gas Hidrolik untuk Perawatan Rambut Manicure Tattoo Therapy Tukang Cukur Rambut Kecantikan (Ireng)

Babagan barang iki

Produk kasebut cocog banget kanggo digunakake ing papan kerja, bengkel, laboratorium, barbershop, lsp. Cocog kanggo penata rambut, tukang rias, penata rambut, dokter gigi, tukang tato.

Bahan berkualitas tinggi, higienis, awet, gampang dibersihake kanthi alus, kulit sing digawe saka kulit PU.

Kursi bisa diputer 360 derajat, lan rodha lima 360 derajat nyedhiyakake mobilitas maksimal supaya gampang gerak.

Ing volume produk, lan instalasi gampang, mung butuh wektu sethithik, sampeyan bisa nggunakake.

Sing adol njamin: Yen ana masalah karo produk, hubungi sanalika bisa, kita bakal njamin pengembalian dana 100%, apa sing sampeyan ragu-ragu, tuku saiki!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan