Pedal Tato Ngalih Kaki Stainless Steel

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Kita ndeleng lelang kanggo Desain Bintang 360Â ° Tapak Kaki Tatonganggo kabel 5'ft lan colokan telpon standar 1/4 ″. Nduwe basis anti-marring non-skid. Desain sing gampang diakses nyedhiyakake kontrol mesin sing luar biasa. Kita duwe macem-macem pilihan kit lan aksesoris sing bisa dipilih.

Info Fitur:

Kahanan: Anyar Anyar

Desain Bintang 360Â ° Tapak Kaki Tato

Dawane: 5′ft

Werna: Perak

Standar 1/4 ″ colokan telpon stainless steel.

Basis anti-marid non-skid.

Ukuran: 3 ½ ”x 3 ½” x 1

Jumlah minimal

Sampeyan bisa nyoba layanan kelas kapisan kanthi tuku kanthi jumlah sithik. Umume produk kita bisa dituku ing siji unit minangka conto lan uga kanthi harga grosir.

Pangiriman Cepet

Kita ngirim produk saka China kanthi DHL, FEDEX, EMS, TNT lsp. Menyang tujuan utama kayata AS, Eropa lan Australia, mung butuh 3-5 dina.

Kita nglayani pelanggan saka luwih saka 50 negara, lan isih akeh. Nanging visi kita ora bakal owah: Siji jagad, siji rega.

Janji Kita

Sumber mung barang-barang konsumen sing paling apik lan mesthekake kualitas paling dhuwur.

Streamline proses tuku lan mbayar supaya bisa gampang.

Mbantu sampeyan nemokake produk lan pabrikan ing China.

Kirimake barang menyang para pelanggan ing saindenging jagad kanthi cepet lan tliti.

Nyedhiyakake dhukungan pelanggan 24 jam ing dina kerja.

Wektu pengiriman gumantung saka jarak negara sampeyan

*** Menyang Eropa, Australia lan Amerika Utara, udakara 4-6 dina kerja sampeyan bisa entuk ing omah sampeyan!

*** Kanggo Asia, mung 3-4 dina kerja sampeyan bisa entuk ing omah.

*** Menyang Afrika lan Amerika Selatan, udakara 8 dina kerja sampeyan bisa entuk.

Wektu pangiriman ora kalebu wektu pangolahan.

Produk kita dikirim saben dina, wiwit dina Senen nganti Setu, kajaba preinan. Umume pesenan sing diselehake ing dina kerja bakal dikirim ing dina sing padha, dene pesenan sing digawe ing akhir minggu bakal dikirim dina Senen sabanjure. Sampeyan bakal nampa konfirmasi e-mail kanthi nomer pelacakan. Rong puluh patang jam sawise nampa nomer pelacakan, sampeyan bakal bisa nglacak pesenan kanthi online


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan