Kuatake laci alat tato / laci alat alat tato / kabinet alat alat keranjang tangan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Ukuran Mobil Lengkap: 615 * 330 * 790MM (tanpa gagang)

Ukuran laci: 505 * 290 * 90MM (ukuran batin)

Bobot paket: 26.2kg

Roda rem sing tugas abot, 2 roda arah, 2 roda universal

Bantalan rem kandel, sekrup bantalan sing kandel

Rem stabil banget, ora ana kranjang slip

Papat tulang rusuk penguatan ing sisih mburi kanggo bobot bobot sing luwih kuwat

Pengerjaan sing apik, regane regane murah

Hemat biaya lan gampang dipasang

Kapasitas panyimpenan sing kuat, rincian sing apik banget

Alat tato Tato kothak mekanik troli tato sing apik banget

Kauntungan Kita

1) Kita profesional ing penjualan Suplai Tato wiwit taun 2008 lan bisa nyedhiyakake kualitas super lan rega paling apik;

2) Kita nawakake biaya kompetitif lan MOQ murah kanggo kabeh barang

3) Kita duwe departemen QC kanggo ngontrol produksi tanpa cacat;

4) Materi sing anyar lan seger lan aman kanggo Tato Manungsa lan Kedokteran. bisa ngliwati pemasaran UE lan pemasaran CE;

5) Kita bisa ngliwati inspeksi sosial lan inspeksi SGS kanggo jalur produksi;

6) Kita ndhukung ODM lan OEM; kita nampa OEM nganggo logo lan ok kanggo ngganti kemasan adhedhasar panjaluk sampeyan

Spesifikasi

ITEM: Meja / nampan / ngadeg / Piranti tato / lemari tato

Bahan: Nguatake zat besi, kualitas super kuat

Werna: Ireng / BIRU / RED / Disesuaikan

OEM / ODM: Sugeng Rawuh

Aplikasi: ARTS Tattoo

Spesifikasi Pengepakan: 1 pcs / box, karton Exproted bergelombang

Rega FOB: Adhedhasar Qty sing bakal sampeyan pesen

MOQ: 1 pcs

Wektu kiriman: 3 dina kanggo pesenan Cilik

Pesenan gedhe adhedhasar Qty sing sampeyan duwe

Kemampuan Penyediaan: 1.000 pcs saben wulan

Cara Pengiriman: Express (DHL, UPS, Fedex, Tnt, EMS), Pengangkutan Laut, Pengangkutan Udara, Aded karo panjaluk pelanggan

Ketentuan Pembayaran: T / T, Western Union, Paypal

Kemasan & Pengiriman

Rincian Kemasan

Siji PC dikemas ing kothak nggawa

banjur dikemas menyang karton sing diekspor

Pelabuhan: Shanghai / ningbo


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan