Persediaan & Perabotan Studio

  • Strengthen five & Seven drawers tattoo tool cart/tattoo tool cabinet mobile tool cart parts cabinet

    Kuatake laci alat tato / laci alat alat tato / kabinet alat alat keranjang tangan

    Ukuran Mobil Lengkap: 615 * 330 * 790MM (tanpa gagang) Ukuran laci: 505 * 290 * 90MM (ukuran batin) Bobot paket: 26.2kg Roda rem berat, 2 roda arah, 2 roda universal Bantalan rem tebal, sekrup bantalan kenthel Rem stabil banget, ora ana kranjang slip Papat tulang rusuk ing sisih mburi kanggo bobot bobot sing luwih kuwat, rega murah cukup Efisien lan gampang dipasang Kapasitas panyimpenan sing kuat, rincian apik Alat tato tato kabinet tato troli mech ...
  • Single & Double Draw Tattoo Tool Cart/Tattoo Tool Cabinet Parts Cabinet Mobile Tool Cart

    Kranjang Alat Tato Tunggal & Ganda / Alat Tato Kabinet Bagian Kabinet Alat Ponsel

    Ukurane kalebu rodhane: 630 * 400 * 810MM Bobot: 21KG Bobot bantalan: 150KG Geser bola, kanthi roda rem 30% mundhak ukuran mobil luwih gedhe Luwih gedhe saka troban alat laci tunggal lan dobel konvensional, luwih nambah kapasitas kreta alat Nganggo mobil proses cat Lacquer kuat, tahan minyak lan gampang diresiki Apik lan loma, nggambarake gambar tato sing gampang Gampang dipasang lan gampang digunakake Detail Produk Tato Workstation Tattoo Product Kabinet Nganggo Studio ...
  • Multifunctional hydraulic rotation adjustable tattoo chair for professional tattoo artist & Senior tattoo studio

    Kursi tato rotasi sing bisa diatur kanggo hidrolik multifungsi kanggo artis tato profesional & studio tato Senior

    Bahan: bingkai elektroplate wesi, kulit PVC, spons kepadatan tinggi Ukuran Paket: 145 * 75 * 85CM Berat Paket: 55kg Punggung lan sikile amben bisa kanthi bebas nyetel sudut lan santai, kepenak lan gampang digunakake Sikil lan endhas bisa dawane disetel, cocok kanggo wong sing beda-beda ing ndhuwur Tangane muter 360 derajat, dhuwur bisa disetel munggah lan mudhun lan sudut lengen tangan bisa disetel kanthi horisontal ngangkat hidrolik secara sakabehe, rotasi 360 derajat, ora ana operasi amba ...
  • Portable lightweight massage bed & Chair for Tattoo Studio & beauty salon

    Tempat tidur & Kursi ringan ringan portabel kanggo Tattoo Studio & salon kecantikan

    Ukuran Paket: 112 * 37 * 62CM Bobot Paket: 37KG 1. Gampang nyetel bagean sandhangan lan bagean sikil nalika klien lagi lenggah ing kasur. 2. Bisa dikemas ing siji karton lan mung kudu dijupuk metu saka karton lan dipasang - ora dibutuhake Déwan. 3. Bantal sing nyenengake kanthi bantal pasuryan sing bisa dicopot 4. Werna bisa dipilih lan dhuwure bisa diatur kanthi bebas 5. Profesional lan awet 6. Rong bokor kanggo nyelehake barang-barang 7. Ukuran produk yaiku ...
  • Full back multifunctional folding chair for Tattoo, Health care, Massage, Acupuncture

    Kursi lipat multifungsi bali lengkap kanggo Tato, Perawatan Kesehatan, Pijet, Akupunktur

    Kursi Tato Punggung Lengkap, Kursi Kesehatan Lipat Kursi Pijat Kursi Pijat Kursi Akupunktur Kursi Tato Multifungsi Green PU Nama Produk: Kursi Pijat Tato Lipat Produk berat badan: 13KG Warna produk: ireng Bahan produk: kulit PU sing ramah lingkungan, spons spons kepadatan tinggi, fungsi logam dicet: dhuwur sing bisa disetel Lokasi sing cocog: toko tato / toko pijet / toko kecantikan Ukuran Paket: 121 * 27 * 53CM Berat Paket: 13KG Fitur Utama: ...
  • Rotating backrest tattoo stool computer chair beauty salon work stool household lifting round stool bar stool

    Kursi sandaran tato bangku kursi komputer salon salon kecantikan kerja bangku rumah tangga ngangkat bangku bar bangku

    Ukuran Paket: 69 * 34 * 59CM (10 pcs / karton) Bobot Paket: 30kg (10 pcs / karton, tanpa backrest) Bobot Paket: 35kg (10 pcs / karton, kanthi backrest) Harga kompetitif sing larang karo stainless steel modern lan PU kulit loket murah dhingklik bar dhingklik Keterangan: Bahan: PU Kulit lan logam Warna sing kasedhiya: ireng, abang, biru Pangaturan dhuwur hidrolik manual (48cm- 58cm) 5 sikil baja tahan karat, masing-masing kaki Kastor dengan lapisan karet non-slip Chrome logam bingkai 360 derajat gratis kanggo muter A ...
  • Adjustable Height Stainless steel Tattoo Arm Rest With Comfortable Quality PU Leather Pad

    Tinggi Lengan Tato stainless steel sing Disesuaikan Kanthi Pad Kulit PU Kualitas Nyaman

    Karakteristik Istirahat Lengan Tato Portabel sing bisa disetel: Bantalan alus lan kandel nyedhiyakake kenyamanan kanggo tangan, sikil lan sikil. Alas kasebut ngidini sampeyan nyetel amba 360 derajat kanggo tugas tato. Dhuwur bisa diatur saka 70 cm dadi 98 cm supaya cocog karo kabutuhan sing beda-beda. Sisih tripod stainless steel nyedhiyakake stabilitas kanggo nggawe tato. Desain tombol sing gampang, imbuhan cepet, gampang lan gampang. Aksesoris sing apik kanggo nggawe tato utawa nggunakake salon kecantikan. Sisa lengen stainless steel, dhuwur sing bisa disetel lan ...
  • Tattoo Adjustable Height Black Arm Rest Stand

    Tattoo Adjustable Dhuwur Ireng Lengan Ngadeg

    Sisa lengen kulit sing berkualitas. Luwes saka 3 macem-macem poin. Gampang digawa - Cocog Portable ing kasus setelan! Rega sing Lumayan - Pilihan Cocog Tahan Lama & Tetap & Stabil kanggo Tattoo Studio Kursi tato profesional sing bisa diatur iki bisa diatur tanpa mbusak bagean. Pad dada digawe kanthi lengkap kanggo kenyamanan pria lan wanita. Kursi, lengen lengen, dodo lan headrest bisa diatur kanthi lengkap. Spesifikasi: Tipe Barang: Tato A ...