Aksesoris Tato

  • Professional Tattoo Thermal Copier, Transfer printer machine

    Copier Thermal Tattoo Professional, mesin printer Transfer

    Mesin Transfer Termal Tato (1) Operasi gratis repot –kerja kaya mesin fax (2) Unit kompak ora bakal njupuk ruang sing penting ing studio tato (3) Cendhake wektu kanggo nggambar gambar langsung ing kulit (4) Ayo sampeyan entuk gambar sing ora kapisah, diantrekake, apik banget (5) Gawe tato luwih efektif (6) USB sing kompatibel, bisa nyithak gambar lan salinan sing disimpen ing PC (7) Gampang dijupuk, bobot entheng, rega sing disenengi, dhuwur kualitas (8) Simpenan lengkap kabeh wektu Fitur: 1.Port ...
  • Disposable Blue Protective Bag for Tattoo Clip Cord 125pcs Plastic Tattoo Clip Cord Sleeves

    Pakai Tas Pelindung Biru kanggo Kabel Klip Tato 125 pcs Lengan Klip Tato Plastik

    Ngadopsi plastik biru medis sing bisa dienggo, sing bisa digunakake kanthi praktis lan sanitasi. Kantong Pakai kanggo klip klip sing kasedhiya kanggo sampeyan. Nyuda swara kanthi efektif nalika mesin digunakake. Nyingkiri alergi lan inflamasi utawa konsekuensi sing ora dikarepake liyane sing disebabake dening tinta tato. Lengan kabel clip mesin tato 125 pcs bisa digunakake suwene. Spesifikasi: Jenis Barang: Mesin Lengan Klip Mesin Tato Bahan Produk: Warna Plastik Medis: Ukuran Paket Biru: Kira-kira. 50 * 114 ...
  • 10m Protective Breathable Tattoo Repairing Film

    Film Ndandani Tattoo Bernapas Pelindung 10m

    Film Aftercare Tattoo Breathable, Waterproof, Fleksibel Deskripsi Produk 1. Permeabilitas Udara sing Apik, Ngindhari Infeksi Salib Saka Bakteri. 2.24 jam Kanggo Nambah Penyerapan Oksigen, Cepet Mbentuk Film Pelindung. 3. Lindhungi Lumahing Tato, Nyegah Bakteri Eksternal Mlebu Luka Tattoo. 4. Cara Laminasi Sederhana, Produke 3 Lapisan, Kethokan Lapisan Kapisan Lan Sijine 5. Lapisan Kapindho Ing Lumahing Kulit, Banjur Mbuwang Lapisan Ndhuwur Ok. 6. Umume Gunakake 3 Dina, Waterpr ...
  • High Quality Diffuser Squeeze Wash Tattoo Bottles 250ML 500ML Tattoo Supply Green Soap Bottle

    Botol Tato Diffuser Cuci Kualitas Tinggi 250ML 500ML Botol Tato Pasokan Tato Hijau

    Botol Remote Tattoo Diffuser kanggo Sabun Hijau Tinta Cuci Alkohol Pambuka: Botol irisan liyane, tutup abang, tutup putih Botol mereset tato Kanthi sidewall sing luwih kenthel Cocog kanggo sabun ijo utawa alkohol Kudu ngganti botol semprotan, nyuda kontaminasi udara sing sampurna tukang tato Bahan: Kapasitas ABS: 250ml; 500ml Ukuran paket siji: 20X10X10 cm sekitar Werna: putih, putih lan abang 250ml / 8,5oz Clear LDPE Botol Cuci Plastik Botol Tattoo Tattoo ...
  • Tattoo supply Accessories Transparent Ink Cup with base XL/L/M/S Permanent makeup Self-standing Ink Cup

    Aksesoris Pasokan Tato Cangkir Tinta Transparan dengan basis XL / L / M / S Dandanan permanen Cangkir Tinta

    - Ana telung model bahan gedhe, medium lan cilik - Bahan: plastik transparan - Ukuran cilik: ∅11 * 10 mm (1000 pcs / tas) - Ukuran medium: ∅14 * 12 mm (1000 pcs / bag) - Gedhe ukuran: ∅17 * 14 mm (1000 pcs / bag) - Ukuran Ekstra Gedhe: ∅20 * 17mm (500 pcs / tas) SIZES - 4 ukuran: # 11 Cilik # 14 Sedheng # 17 Gedhe # 20 Katrangan cangkir tinta tato Ekstra Gedhe. # 11 Cilik 1000 pcs saben tas; # 14 Sedheng 1000 pcs saben tas; # 17 Gedhe 1000 pcs saben tas; # 20 Ekstra Gedhe 500 pcs saben tas 1000 pcs Pakai ...
  • Tattoo Ink Cups Supply Professional Permanent Tattoo Accessory without base

    Tinta Cangkir Tato Pasokan Profesional Tato permanen Aksesori tanpa basis

    1. Cangkir tinta rega murah murah Quanlity. 2. Cangkir tinta sing bisa dibuwang, bening kanggo seniman tato profesional. 3. Digunakake kanggo nyepetake pigmen utawa tinta kanggo tato & riasan. 4. Gampang diresiki lan disimpen. Werna: Putih, kuning Ukuran: Cilik, Sedheng, Gedhe (8mm, 11mm, 15mm) Bobot Nyata: Ukuran cilik udakara 170g / tas Ukuran medium udakara 320g / tas Ukuran gedhe udakara 480g / tas Paket kalebu: 1000 pcs / tas ★ UKURAN CUPS - Cangkir tinta tato # 9 mm iki cilik; 3 Ukuran # 9 # 13 # 16 kanggo pilihan sampeyan. (Ora dicampur ukuran) ★ PAKET QU ...
  • Magic 5CM Grips Cover Elastic Adhesive Covers Disposable Tattoo Grip Bandage

    Magic 5CM Grip Cover Elastis Adhesive Covers Disposable Tattoo Grip Bandage

    Tutup / perban genggeman tato sihir Pambuka: COVER GRIP 5.0CM, cocog kanggo ukuran apa wae, genggeman gaya Apa warna sing kasedhiya. nalika pesen, monggo tinggalake warna sing disenengi. Panggunaan sing bisa digunakake, keamanan, kesehatan, lingkungan, kepenak! Operasi iki gampang, gampang digunakake, kabeh bisa ngatasi. Bahan kain Non tenunan Warna Abang, Biru, Ireng, Ijo, Lem Kamuflase Lateks utawa Jembar Tanpa Lateks 5cm Fitur Fleksibel, Entenan entheng Bisa dibungkus ...
  • Transparent Tattoo Ink Pointed Bottle Pigment Empty Plastic Bottles 0.5oz 1oz 2oz 3oz 4oz

    Tinta Transparan Tato Pigmen Botol Plastik Kosong 0.5oz 1oz 2oz 3oz 4oz

    Jeneng produk: Botol Tinta Botol Plastik Titik Botol Kancing: Bahan Transparan: Bobot Plastik: 0,02KG Volume: 15/30/60/90 / 120ML Digunakake kanggo: Tato, dandanan permanen UKURAN: 15ML 30ML 60ML 90ML 120ML Pigmen Tato Plastik Kosong Batal Botol Tinta Plastik Tinta Pigmen Botol Guna, bisa digunakake kanggo nginstal tinta Cocog kanggo nginstal kabeh pigmen sing sampeyan butuhake Katrangan: Tipe Barang: Warna Botol Tinta Tato: Kayane karo gambar Persediaan Tato Kita Kudu Kudu ...
  • Self-standing Ink Cups holder shelf

    Rak sing nduwe Piala Tinta mandhiri

    1. Digawe saka bahan bermutu, cukup awet kanggo tato. 2. Cocog kanggo nyelehake pigmen utawa tinta kanggo tato. 3. Cocog kanggo panggunaan profesional lan panggunaan omah. 4. Desain unik lan penampilan sing apik nggawe pertandingan sing apik kanggo dekorasi omah. 5. Werna: Ireng, perak Perusahaan MOLONG TATTOO SUPPLY wis pirang-pirang taun nggawe pasokan tato grosir kanthi kualitas apik banget. Kita pengin nggawe tato mung kesan sing positif kanggo wong. Akeh seniman ing panti ...