Tattoo Adjustable Dhuwur Ireng Lengan Ngadeg

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Sisa lengen kulit sing berkualitas.

Luwes saka 3 macem-macem poin.

Gampang digawa - Portable

Cocog ing kasus suit!

Rega sing Lumayan - Kompetitif

Awet & Tetep & Stabil

Pilihan sing cocog kanggo Studio Tattoo

Kursi tato profesional sing bisa diatur iki bisa diatur tanpa nyopot bagean.

Pad dada digawe kanthi lengkap kanggo kenyamanan pria lan wanita.

Kursi, lengen lengen, dodo lan headrest bisa diatur kanthi lengkap.

Spesifikasi:

Tipe Barang: Tali Tangan

Bahan: Logam + Kulit Faux

Warna Barang: Ireng

Ukuran Pad Ireng: Kira-kira. 22 x 17 cm / 8,7 x 6,7 inci

Dhuwur sing bisa disetel: Kira-kira. 83-136 cm / 31.5-52.8 inci

Aksesoris tato profesional sandhangan tangan

Sampeyan bisa nyetel dhuwur lan sandhangan tangan ing macem-macem posisi.

Desain ergonomis ngidini sampeyan nyetel karo sudhut apa wae kanggo nggawe karya tato.

Tombol push banjur iringake bolak-balik menyang amba sing dipengini. Yen ora poros utawa amba mung mujur maju utawa mundur

Sandhangan tangan iki gampang digawa kanggo plancongan lan kanggo pertunjukan tato.

Pecah dadi 3 potong lan bobot entheng lan ukuran cilik

Sandhangan tangan iki uga awet lan gampang diresiki.

Tugas kanthi luwes lan abot

- Bantalan alus lan nyaman kanggo tangan, sikil utawa sikil liyane.

- Desain ergonomis ngidini sampeyan nyetel ing sembarang sudut (luwih saka 180 derajat) supaya bisa cocog karo karya tato.

- Dhuwur sing bisa disetel kanggo macem-macem kabutuhan.

- Bantalan sing alus lan nyaman kanggo tangan, sikil utawa sikil liyane, nambah kenyamanan klien.

- Tripod stand nyedhiyakake luwih stabil lan non-slip (Sikil logam kanthi ujung karet).

- Portable lan lempitan, gampang disimpen utawa digawa.

【Profesional】 Istirahat lengen tato profesional lan bantalan istirahat sikil, bantalan alus lan kandel menehi kenyamanan kanggo lengen, sikil lan sikil, nggawe tato sampeyan luwih trep.

【Adjustable Dhuwur】 Dhuwur bisa disetel saka 65cm nganti 125cm supaya cocog karo macem-macem kabutuhan, menehi pengalaman apik kanggo sampeyan lan para pelanggan. Kapasitas bantalan sing kuat, sandhangan tangan bisa nyedhiyakake dhukungan sing cukup kanggo wong sing bobote beda

【Bisa dicopot】 Sisa lengen tato iki ora bisa dicopot, gampang disimpen lan digawa, ngirit luwih akeh papan panyimpenan yen ora prelu ngadeg tripod. Bantalan kasebut ngidini sampeyan nyetel luwih saka 180 derajat kanggo tumindak tato.

【Anti-Selip legs Kaki logam Tripod kanthi ujung karet nyedhiyakake ketahanan kanggo nggawe tato, Anti-selip tanpa nggosok lantai, praktis banget lan awet. Produk sing cocog kanggo salon tato profesional utawa artis tato pribadi.

Service Layanan Siji-Siji】 Yen sampeyan duwe pitakonan babagan barang, hubungi kami liwat email. We seneng mbantu sampeyan ngatasi masalah kasebut. Layanan pelanggan sing luar biasa mung apa sing kita lakoni!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan