Cartridge Tato

  • Flame Needle Cartridges with soft Membrane

    Cartridge Jarum Flame kanthi Membran alus

    1) Kartrid tato nyala digawe lan dipasang ing kahanan sing paling higienis. 2) kompatibel karo kabeh jinis kartrid ukuran Cheyenne lan mesin. 3) Digawe saka jarum premium, membran protèktif ing njero sistem. 4) Fitur pertama sing unik lan industri, sing dipasang ing driji menehi papan sing sampurna kanggo ngaso driji nalika sampeyan kerja. 5) EO Wis disterilake lan dikemas ing paket blister steril. 6) desain anyar sing sampurna nganggo plastik kanthi tinta lan nggawe aliran tinta luwih apik. 7) jarum iku ...
  • MO Needle Cartridges with soft Membrane

    Cartridge Jarum MO kanthi Membran alus

    1) Kartrid tato MO digawe lan dipasang ing kahanan sing paling higienis. 2) kompatibel karo kabeh jinis kartrid ukuran Cheyenne lan mesin. 3) Digawe saka jarum premium, membran protèktif ing njero sistem. 4) Fitur pertama sing unik lan industri, sing dipasang ing driji menehi papan sing sampurna kanggo ngaso driji nalika sampeyan kerja. 5) EO Wis disterilake lan dikemas ing paket blister steril. 6) desain anyar sing sampurna nganggo plastik kanthi tinta lan nggawe aliran tinta luwih apik. 7) jarum iku ...
  • LBB Tattoo Needle Cartridges with soft Membrane

    Cartridge Jarum Tato LBB kanthi Membran alus

    1) Cartridge Jarum Ijo Anyar, kartrid tato bermutu 2) Kompatibel karo genggeman kartrid ukuran paling gedhe & mesin ing pasar 3) Digawe saka stainless steel medis. Membran keamanan ing njero sistem 4) EO Pre-sterilisasi lan dikemas ing paket blister steril 5) Omah profil rendah & aliran tinta sing luwih apik & dibentuk ing njero 6) Pra-sterilisasi karo gas etilena oksida 7) Diproduksi nganti CE, ISO-9002 & EN spesifikasi Napa tuku barang grosir saka kita? Stok Grosir Paling Apik Sing ...
  • WhatsBravo Premium Tattoo Needle Cartridges

    Cartridge Jarum Tato Premium WhatsBravo

    1) Cartridge Jarum WhatsBravo diproduksi kanthi kontrol kualitas paling dhuwur ing industri. 2) Kompatibel karo Kabeh jinis grip & mesin kartrid ukuran Cheyenne. 3) Jarum Premium Stainless Steel lan Tips Cartridge Plastik Medis. 4) EO Wis disterilake lan dikemas ing paket blister steril. 5) Cartridge Tato WhatsBravo disegel nganggo Membran Keselamatan. 6) Cekake tips kartrid kanggo kriya sing luwih pas, lan seniman bisa nahan grip luwih kepenak. 7) Jarum iku ...
  • HRK Tattoo Needle Cartridges with safety Membrane

    Cartridge Jarum Tato HRK kanthi Membran sing aman

    1) Kompatibel karo Kabeh jinis genggeman kartrid & Mesin kartrid 2) Digawe saka stainless steel Jepang. Membran keamanan ing njero sistem 3) EO Pre-sterilisasi lan dikemas ing paket blister steril 4) Omah profil rendah & aliran tinta sing luwih apik & dibentuk ing njero 5) Pra-disterilake karo gas etilena oksida 6) Jarum ditandhani kanthi jumlah #, ukuran, sterilisasi lan tanggal kadaluwarsa 7) Baja stainless steel kanthi kualitas paling dhuwur, 8) Blister individu dikemas 9) Bar loop dawane standar supaya cocog karo kabeh mesin & ...