Genggeman Tato

  • 32mm MO Stainless steel Cartridge Adjustable Tattoo Grip for Tattoo Needle Cartridges

    Genggam Tato sing bisa diatur Cartridge 32mm MO kanggo Cartridge Jarum Tato

    Bahan Barang: Bahan Baja tahan karat Jumlah: 1 pcs warna Utamane: Bobot Perak: 245 g Diameter: 32 mm Penyesuaian: 4 mm Fitur: 1. Tangan polesan supaya bisa rapi. 2. Permukaane duwe pola alun cilik, rasane enak. 3. tabung bakal cocog karo kabeh koil standar utawa mesin rotary. 4. Genggeman entheng menehi roso bobot awak umume. 5. genggeman menehi rasa sing paling nyaman lan alami ing tangan sampeyan sing cocog banget kanggo sesi sing dawa. 6. Kasedhiya karo 3 ...
  • Disposable silicone adjustable tattoo cartridge grip (25pcs/box)

    Genggeman kartrid tato silikon sing bisa digunakake bisa digunakake (25 pcs / kothak)

    Bahan: Plastik + Warna Silikon: 4 warna: ireng, abang, abu-abu, oranye Umur tanggal produksi: 2020.3-2025.3 Bobot produk: 37.1g (tunggal, kalebu kemasan) Konfigurasi kemasan: kemasan blister canggih, kanthi bantalan pin lan transmisi rod lan kertu sertifikat sterilisasi Ukuran kemasan: 109mm * 31mm Ukuran produk: 81.4mm * 31mm Jarum bar dawa: 89.5mm Keuntungan: 1. Struktur sing bisa diatur, gagang bisa nyetel dawa jarum; 2. Tutup silikon alus, rasane enak, ora ...
  • Straight Tattoo Cartridge Grip 32mm

    Grip Tato Lurus Genggeman 32mm

    Perlengkapan Tato Grosir Tato Aluminium Tato 32mm Tangkepan Tato Kartrid Luwet, Operasi Gampang, Jarum Jarum sing Luwes, Grip Nyaman Struktur sing bisa dicopot kanthi lengkap, Kabeh aksesoris diukir ing CNC. Jeneng produk: Tattoo Cartridge Grip: Bobot net: 84.5g Bobot kotor: 148g Ukuran: 81.8mm * 32mm Packing: Grip box + 3 rod thimble stainless steel (85-90-95mm) Warna: 3 warna perak abang ireng Fungsi: Seni tato awak Parameter: 1. Bahan: paduan aluminium 2. Proses: Bubut ...
  • 38mm aluminum Tattoo Cartridge Grip

    38mm Aluminium Cartridge Grip Grip

    Bobot net: 114,5g Bobot reged: 189.5g Ukuran: 80mm * 39mm Packing: Grip box + 3 rod thimble stainless steel (85-90-95mm) Warna: 2 warna ireng-perak Keuntungan: 1. Kajaba saka tiang stainless steel, sisane digawe saka paduan aluminium, lan aksesoris internal uga paduan aluminium, mula bisa disterilake kanthi suhu dhuwur, resik, higienis, trep lan praktis; 2. Struktur sing bisa dicopot, bal-balan baja posisi elastis presisi tinggi, bisa diputer dadi ...
  • 30mm Gradient color Adjustable Tattoo Cartridge Grip

    30mm Gradien grip Tattoo Cartridge sing bisa disetel

    Bobot net: 64.5g Bobot reged: 134.5g Ukuran: 80.5mm * 30mm Kemasan: kothak gagang + 3 batang gondhelan stainless steel (85-90-95mm) Werna: rong warna ireng emas-jambon biru Parameter: 1. Bahan: aluminium paduan 2. Proses: Ukiran presisi terpadu CNC 3. Ukuran pin kertu: standar Cheyenne 4. Struktur: Bal waja internal kanggo nyetel struktur jarum 5. Warna: gradien warna loro Keuntungan: 1. Pengerjaan ukiran CNC, krasa tangan sing alus , biji dhuwur; Pipa baja kenthel 2,304, awet lan abrasi ...
  • Adjustable stainless steel grip (32mm)

    Genggeman stainless steel sing bisa diatur (32mm)

    Proses: Bahan ukiran halus terpadu CNC: 316 stainless steel Warna: stainless steel warna-elektroplating warna ireng-kamuflase warna cerah Diameter: 32mm Ukuran: 80.4mm * 32mm Bobot: bobot bersih 215g bobot kasar: 280g Advantage: 1. Tampilan padhang, biasa ukuran, pirang-pirang warna, gaya populer ing luar negeri; 2. Bahan stainless steel 316 sakabèhé, bobote cukup, kabel tato luwih gampang, cukup dorong alon-alon; 3. Struktur sing kebak dibongkar, kabeh bisa ...
  • Aluminum Tattoo Grip

    Genggeman Tato Aluminium

    Genggeman mesin tato universal, kanggo Jarum Tato tradisional Gampang diresiki lan bisa autoclavable Nyaman sampeyan nggunakake slip, bobot entheng, genggeman mesin tato Profesional Genggeman bisa dipasang ing koil, mesin motor Jeneng: Bahan Genggeman Tato Aluminium : Diameter Aluminium: 25MM, 30MM, 35MM Warna: Ireng, Abang, Biru lan Hijau Bobot: 0,1kg / pc UPS, DHL, Fedex minangka Ekspresi pengiriman ekspres, biasane, 3-7 dina kerja pengiriman. Lan ongkos kirim luwih dhuwur tinimbang ...
  • Soft Red Grip with Clear Long Tips Tattoo Tube 25mm Disposable Tattoo Grip

    Genggeman Abang sing alus kanthi Tabung Tato Tips sing Jelas 25mm Genggeman Tato Pakai

    Ukuran tip genggeman sing kasedhiya kaya ing ngisor iki: Tips Babak (RT): 3RT, 5RT, 7RT, 9RT, 11RT, 14RT (Cocog kanggo jarum Round lan jarum shader Round) Tips Flats (FT): 5FT, 7FT, 9FT, 11FT, 13FT , 15FT (Cocog kanggo jarum Flat lan Magnum) Tips Diamond (DT): 3DT, 5DT, 7DT, 9DT, 11DT, 14DT, (Cocog kanggo jarum Round lan jarum shader Round) Tabung mung nggunakake siji; ora perlu scrubbing utawa autoclave. Genggaman karet sing bebas lateks kanthi efektif nyerep geter lan mbantu nyegah lemes tangan, dadi ...
  • Black silicone thin thread disposable tattoo grip with transparent tips

    Genggeman tato tipis silikon ireng genggeman tato nganggo tips transparan

    Genggeman tato silikon ireng nganggo tip tip bening / kemasan 16mm 40 pcs / box 19mm 30 pcs / box 25mm 20 pcs / box 30mm 15 pcs / box Ukuran 3R-5R-7R-9R-11R-13R-15R-18R 5F-7F-9F-11F -13F-15F 3D-5D-7D-9D-11D-14D-18D Katrangan Produk: (1). Tabung Pakai Tattoo Anyar Profesional nampilake desain tabung sing ergonomis, bertekstur, curvy sing ora bakal minger utawa nggeser batang tabung nalika digunakake . (2) tabung pakai tato kanthi tip anyar, ukuran tip presisi menehi seniman kriya sing alus. (3) .Kualitas T ...
  • Rubber Sterile Disposable Tattoo Grip Tattoo Tubes

    Tabung Tato Grip Stil Karet Stil Karet

    Tato G503A Disterilake 1 ″ Karet Genggaman Iris Karet 25mm kanthi Tips Panjang Tabung Pakai Tato Jeneng Produk: Paket Tabung Tato: 20 pcs / kothak Diameter: 1 ″ (25mm) Bahan: Gel silika anti-slip (dudu plastik) kanthi tabung ABS Sing kasedhiya ukuran tip genggeman kaya ing ngisor iki Tips Babak (RT) 3R, 5R, 7R, 9R, 11R, 13R, 14R, 15R, 18R (Cocog kanggo jarum Round lan jarum shader Round) Tips Flats (FT) 5F, 7F, 9F, 11F, 13F, 15F 5MF, 7MF, 9MF, 11MF, 13MF, 15MF (Cocog kanggo jarum Flat lan Magnum) D ...
  • Transparent Disposable Tattoo Grips 25MM With Silica Gel Black Tattoo Grips

    Genggeman Tato Pakai Transparan 25MM Kanthi Grip Tato Ireng Silika Gel

    20 pcs / box Silikon ABS Tabung Tato Disterilkan 25mm Genggeman Ireng Pakai nganggo Tip Tip Jeneng Porduct Pakai Tato Pipa Grip Diameter 1 ″ 25mm Bahan gel silika anti-slip Paket 20 pcs / kothak Ukuran tip genggaman sing kasedhiya kaya ing ngisor iki: Tips Babak (RT): 3R-5R-7R-9R-11R-14R-18R (Apik kanggo jarum Round lan jarum shader Round) Tips Flats (FT): 5F-7F-9F-11F-13F-15F (Cocog kanggo jarum Flat lan Magnum) Tips Berlian (DT): 3V-5V-7V-9V-11V-14V-18V (Apik kanggo Liner Round lan Rou ...
  • Hummingbird Disposable Tattoo Tubes 25MM

    Tabung Tato Pakai Hummingbird 25MM

    20PCS Premade Sterilized Disposable 25mmTato Grip Tube Supply 3/5/7/9/11/13/15RT MT DT Pick Size Round Packing: 20 pcs / box Feature: Sold In Lot Of 20 pcs 25mm Grip, Diamond 3 Tube Newest Tattoo Inovation 1 ″ Dia. Dirancang Kanggo Ngurangi Lelah Tangan Nganggo Loro-Loro Ink Minangka Tabung Karet Biasa Digawe Saka Kelas Resin 114R-111 Dawane Resin: 108mm Bahan: Tipe Tube Grip Stilisasi 25mm Tipe Grip Tato Grip: Tabung Grip Tato Cocog Kabeh Vises Standar Stempel Kanthi Tanggal Kadhemen Dikemas Ing .. .