Jarum Tato

  • Blue Dot Tattoo Needles with disinfection tablets

    Jarum Tato Dot Biru kanthi tablet desinfeksi

    • Gampang dioperasikake, gampang banget • Jarum tato sing ora bisa dienggo, aman lan sehat ing awak • Cocog kanggo panggunaan profesional utawa panggunaan omah • Kelas profesional kanggo nggunakake rutin • Saben jarum wis disterilake nganggo Gas EO (etilena oksida) • Diproduksi nganti CE , Spesifikasi ISO-9002, lan EN. • Saben jarum kanthi blister dikemas ing kemasan pabrik sing disegel. Paket Priksa paket kasebut kanthi tliti: Yen paket wis rusak utawa tanggal ing paket kasebut salah, monggo ...
  • Hurricane Tattoo Needles

    Jarum Tato Topan

    Jarum tato minangka alat sing penting kanggo nggawe tato. Bahan-bahan kasebut digawe saka bahan bermutu, ora mbebayani tumrap kesehatan manungsa. Jarum tato profesional iki cocog kanggo macem-macem mesin tato. Kabeh mau wis disterilake lan wis digawe, trep kanggo liner lan shader. Iki nduweni garis apik lan karya rinci, efek sing apik banget. Pancen aman lan sehat ing kulit. Pilihan sing cocog kanggo wong sing seneng nggawe tato! Fitur: 1. Digawe saka stainles ...