Tips Tato

  • Yellow Plastic Disposable Tips

    Tips Nganggo Plastik Kuning

    Fitur: panyimpenan tinta sing transparan, lancip, lan luwih akeh. 1. Ujung jarum digawe saka bahan tembus, dadi luwih gampang kanggo mirsa jarum; 2. Desain slope kurva inovatif, luwih akeh panyimpenan tinta lan luwih alus; 3. Temboke sisih tutuk iku lancip banget, saengga gampang njupuk jarum lan ora ana papan. Tips milih nozel jarum kanggo jarum tato: Jarum bunder (RL, RS) dilengkapi nozel jarum R, lan header pin (F, M1, M2, RM) dilengkapi nozel jarum F. Antarane ...
  • Disposable transparent tattoo needle tips

    Tips jarum tato transparan sing bisa digunakake

    Bahan produk: plastik PE berkualitas tinggi Warna produk: putih lan transparan Bobot produk: udakara 100g / kothak Katrangan produk: kothak 100 kothak, kothak 50, kemasan blister, resik lan higienis, saiki ana 30 model sing bisa dipilih. kanggo milih nozel jarum kanggo jarum tato: Jarum bunder (RL, RS) dilengkapi nozel jarum R lan D, lan header pin (F, M1, M2, RM) dilengkapi nozel jarum F. Antarane, M2 larik kaping pindho, lan nox jarum sing cocog yaiku ...
  • Hurricane Blue Plastic Disposable Tips with Grip Stop

    Tips Plastik Biru Topan Kanthi Stop Grip

    Ukuran: ** 3R-5R-7R-9R-11R-13R-15R-18R ** 3D-5D-7D-9D-11D-14D-18D ** 4F-5F-7F-9F-11F-13F-15F- 17F Tips Tato Sekil Pakai Pra-sterilisasi Bahan: plastik kualitas dhuwur digawe saka bahan kelas bermutu, gampang dioperasikake, trep banget. Tips tato bisa nglindhungi sampeyan saka infeksi virus. Deskripsi Produk 1. Kualitas tinggi lan penampilan modis; 2. Gampang dioperasikake; 3. kanthi desain profesional, sehat, aman, non-slip 4. Regane kompetitif; 5. Krasa apik lan penak nalika nggunakake ...
  • Hurricane White Plastic Disposable Tips

    Tips Nganggo Plastik Putih Topan

    Didol kanthi KOTAK 50 Ukuran: ** 3R-5R-7R-9R-11R-13R-15R-18R ** 3D-5D-7D-9D-11D-14D-18D ** 4F-5F-7F-9F-11F -13F-15F-17F Plastik keras PVC berkualitas tinggi ngalangi lentur Pre-Sterilisasi dening EO Gas Kanthi Blister Paket Kompatibel Kanthi Kabeh Grip tato Ukuran tip sing tepat Panjang: 50mm Deskripsi Produk Tip tato sing bisa digunakake kanggo topan digawe saka plastik kelas medis, aman lan higienis. Tip sing dirancang kanthi apik ngidini nyisipake jarum sing lancar lan aliran tinta sing apik banget. Tip semi-transparan kanggo id warna sing luwih gampang ...
  • Clear 108mm Sterilized Tips With Grip Stop Transparent Long Disposable Tattoo Tips For Tattoo Needles

    Mbusak 108mm Tips Sterilisasi Kanthi Grip Stop Tips Tato Pakai Panjang Transparan Kanggo Jarum Tato

    Tips tato sing luwih dhuwur, tips tato sing steril lan aman. Kualitas tinggi lan unggul Tips Sterilisasi Pakai Tips Tato Tato Panjang kanggo jarum tato Jeneng Produk: Tips Tato Cetha Palsu Ukuran Kasedhiya: ** 3R-5R-7R-9R-11R-13R-15R-18R ** 3D-5D-7D- 9D-11D-14D-18D ** 4F-5F-7F-9F-11F-13F-15F ** 5M-7M-9M-11M-13M-15M Nomer Model: ZZ-010 Packing: 50Pc / box MOQ: 10 Boxes Kualitas: Kelas 1 Jeneng produk: Tips Tips Tato: Packing Plastik: 50 pcs / kothak, ...
  • Black 108mm Sterilized Tips With Grip Stop Long Disposable Tattoo Tips For Traditional Tattoo Needles

    108mm Tips Sterilisasi Ireng Kanthi Grip Stop Tips Tato Pakai Long Kanggo Jarum Tato Tradisional

    108mm Tips Tato Pakai Ireng kanthi mandeg genggeman Ukuran sing Disedhiyakake: ** 3R-5R-7R-9R-11R-13R-15R-18R ** 3D-5D-7D-9D-11D-14D-18D ** 4F-5F-7F -9F-11F-13F-15F R: digunakake kanggo jarum bunder & jarum shader F: digunakake kanggo jarum datar & magnum D: Tips berlian bisa digunakake kanggo jarum bunder utawa jarum shader, sanajan biasane digunakake kanggo lapisan minangka bentuk pucuk kasebut ngidini kontrol luwih akeh tumrap gerakan jarum nalika nyedhiyakake alur kanggo aliran tinta. Introduksi: Didol dening BOX OF 50 Kualitas ...